İYİ Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim startını ilçesi Küçükçekmece’den veren Polat, çalışmaları kapsamında Silivri İYİ Parti Başkanlığı ve Silivri halkı ile bir araya gelerek kendisine ve partisine destek istedi. Silivri halkı tarafından güler yüzle karşılanan Özdemir Polat’a ilgi oldukça yoğun olurken, “Türkiye’nin İYİ olması için yola çıktık. Silivri bizimle beraber daha İYİ olacak” ifadelerini kullanan Polat, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Arnavutköy’de de çeşitli temaslarda bulunan Polat, gerçekleştirdiği KAIDER ziyaretinde aday olma gerekçelerini de sıralayarak, “Sayın genel başkanımız Meral Akşener’in davetine kayıtsız kalamazdım” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Bilal Çığrım 

CENAZEYE KATILDI

Silivri’deki ilk ziyaretini İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı’na yapan İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat’ı burada İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Av. Ozan Ersaraç ve ilçe yöneticileri karşıladı. İlçe Başkanı Özsaraç’ın makam odasında gündeme dair değerlendirmeler yapan Polat, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini, İYİ Parti’nin ise bu zor süreçte Türkiye siyasetine yeni bir umut, yeni bir nefes olduğunu hatırlattı. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen görüşmenin ardından Özdemir Polat, ilçe yönetimi ve beraberindekiler ile birlikte İYİ Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Okan Köseoğlu’nun merhum dedesi Osman Akbaş’ın cenazesine katılmak üzere Seymen Köyü’ne hareket etti.

‘SORUNLAR BELLİ, ÇÖZÜMLER HAZIR’

Silivri’nin nezih köylerinden olan Seymen Köyü’nde, cenaze namazı öncesinde vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir Polat, köyde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyerek İYİ Parti’nin çözüm önerilerini aktardı. İYİ Parti’nin gerek köylü gerekse kentli olan tüm vatandaşların sorunlarına en doğru çözümler ürettiğini ve hükümet oldukları takdirde bu çözüm önerilerinin derhal hayata geçeceğini ifade eden Polat, herkesin İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e ve İYİ Parti’ye destek vermesi gerektiğini söyledi.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Gerçekleşen cenaze namazının ardından Silivri Merkez’e tekrar geri dönen heyet, ilçe binasında biraz soluklandıktan sonra ilçe esnafı ile bir araya geldi. Esnaf tarafından güler yüzle karşılanan Polat ve beraberindekiler Silivri esnafının sorunlarını dinleyerek, sorunların çözümü noktasında çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi. Öte yandan iş adamı unvanı ile de bilinen Polat, ziyaret ettiği kuyumcudan kızları için hediye aldı.

İFTARI HALKLA AÇTI

Esnaf ziyareti sonrasında Kavaklı stadında gerçekleşen 15.Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri festivali ve iftar programına katılan Özdemir Polat, burada da halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. “Toplumun her kesiminden İYİ Parti’ye destek var” sözlerini kullanan Polat, ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesini diledi. Ardından festivalin gerçekleştiği alana geçen Polat, protokol’de izlediği güreş müsabakaları sonunda Tek Rumeli TV’ye röportaj vererek, “Türkiye’nin önemli güreş şampiyonlarının burada, böylesine güzel etkinlikte buluşturulması önemli bir olay. Güzel, keyifli bir festival oldu. Festivalin gerçekleştirilmesinde başta Belediye Başkanı Özcan Işıklar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

POLAT’A ARNAVUTKÖY’DE YOĞUN İLGİ

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, seçim çalışmalarına 3.bölgenin en kuzeydeki ilçesi Arnavutköy’den devam etti. İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural ve heyetinin karşıladığı Milletvekili adayları ilçe merkezinde bir süre dinlenip, çalışmalar hakkında planlamalar yaptıktan sonra sahaya çıktılar. Özdemir Polat, Prof. Dr. Kürşat Özen ve en genç milletvekili adayı Sezer Özsoy’un katıldığı seçim çalışması semt pazarlarından başladı. Pazarcı esnafından ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören İYİ Parti vekil adaylarının gezisi, zaman zaman vatandaşın çeşitli konulardaki sorulara verilen cevaplarla devam etti.

KAIDER’E ZİYARET

Seçim çalışmalarını bölgedeki hemşehri derneklerini ziyaretleri ile devam ettiren Özdemir Polat’ın bir başka durağı ise KAIDER oldu. Arnavutköy’de yaşayan Kars-Ardahan ve Iğdır’lıların çatısı konumunda olan KAIDER’in Başkanı Çetin Çelebi’yi ofisinde ziyaret eden Polat ve beraberindekilere yakın ilgi gösteren Çelebi, “Bizler için aslolan şey memleketin huzuru, güvenliği, barışı ve özgürlüğüdür. Bu temelde adım atan herkese şükran borcumuz vardır. Öte yandan Kars-Ardahan ve Iğdır’lı hemşerilerimizin de TBMM’de olması bizler için ayrı bir güç ve gurur kaynağıdır. Sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

ÖZGÜR İRADE SANDIĞA YANSIMALI’

Çelebi’ye konuk severliğinden dolayı teşekkür eden milletvekili adayı Özdemir Polat, “Önemli olan özgür iradenin sandığa yansımasıdır. Halk sandıkta özgür iradesine dayalı oyunu özgürce kullandıktan sonra, sandıktan çıkacak her sonuç başımızın üstündedir” diye konuştu.

‘KONU MEMLEKET OLUNCA KENARDA KALAMAZDIM’

Polat, yaptığı konuşmada, “Her ne kadar uzun yıllardır siyasetin içinde olsamda gerçek anlamda aktif siyasete yeni girdim. Bundaki nedende genel başkanımız Meral Akşener’in bir kadın olarak memleket meselesine bu kadar duyarlı olması ve bu temelde adım atmasıdır. Sayın genel başkanımızın memlekete olan sevdasına ve bana yaptığı davete duyarsız kalamazdım. Kalmadım. Ben de bu davete duyarsız kalmayarak, madem ki söz konusu vatan, ben de elimi taşın altına koydum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTAH)

Editör: TE Bilisim