Akşener, Başakşehir’de ziyaretlerde bulundu Akşener  OSB’ler sanayimizin kalbidir

İçişleri eski Bakanı ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener, İstanbul Başakşehir’de bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde birtakım ziyaretlerde bulundu. Sanayicilerin sorunlarını dinleyen Akşener, “Organize Sanayi Bölgeleri sanayimizin kalbidir. Sanayicilerimizin problemlerinin çözümü için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu. 

TBMM Başkanvekili ve İçişleri eski Bakanı  Meral Akşener, Başakşehir’de ziyaretlerde bulundu. Akşener’in ilk durağı MHP Başakşehir İlçe Başkanlığı oldu. MHP Başakşehir İlçe Başkanı Aytekin Horasan, Akşener’in kendilerini ziyaret etmesinden son derece memnun olduklarını vurguladı. Horasan, “Sayın Akşener’in ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

Sanayicilerin sorunlarını dinledi

Akşener’in Başakşehir ziyaretinin önemli ayağını ise sanayiciler oluşturuyordu. İSKOBİR’i ziyaret eden Akşener, kapıda İSKOBİR Başkanı Yusuf Akgün ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Akgün, sanayicinin sorunlarını Akşener’e aktarırken Afrika’ya yaptığı yatırımdan bahsetti. Akgün, yatırımcının geleceğe güvenle bakamadığını kaydetti. TBMM Başkanvekili Akşener’de, sanayicinin önünün muhakkak süretle açılmasının gerektiğini vurguladı. Akşener, toplantıya sonradan katılan diğer Kooperatif başkanlarının da ayrıca sorunlarını dinleyerek karşılıklı istişarelerde bulundu.

Akşener’in ziyaret ettiği kurumlardan birtanesi de  Üstün Plastik A.Ş idi. Fabrikada öğlen yemeği yendikten sonra fabrikayı gezen Meral Akşener personelden çıkan ürünler hakkın
da bilgilerler aldı. Üstün Plastik A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Şaban Gülbahar T.B.M.M Başkan vekilinin fabrikalarını ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti bildirdi.
Bir sonraki ziyaret yerleri O.S.B. Başkanlığı oldu. O.S.B. Başkanı Nuri Konak ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Akşener O.S.B. nin problemleri ile ilgili bilgiler
aldı . Konak, Metro çalışmasının birtürlü sonlandırılamamasından dolayı büyük sıkıntılar meydana geldiğini, çalışmaların biranönce bitirilmesinin gerektiğini sözlerine ekledi.

Sanayicilerin sorunlarını dinleyen Akşener, “Organize Sanayi Bölgeleri sanayimizin kalbidir. Sanayicilerimizin problemlerinin çözümü için elimizden geleni yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Bir sonraki ziyaretini  yüzde yüz Türk sermayeli LESCON ayakkabı Fabrikasına yapan Akşener öncelikle fabrikayı gezerek çalışanlarla sohbetlerde bulundu. Daha sonra Firma sahipleri ile yaptıkları görüşmelerde  yüzde yüz Türk Sermayeli bu firmanın tanıtımının

yapılmamasının bir eksiklik olduğunu ve tanıtımın yapılmamasının gereklerini anlattı.

Genel Başkanımızın Türkiye’nin 1500 Türk markasına  ihtiyacı oldugunu ve bu firmanın

Bunlardan biri olduğunu belirterek çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Firma yetkilileri Kalite olarak yabancı  markalardan çok daha üstün nitelikli ürünler ürettiklerini  ve Türk Milli Takımını giydirmenin kendileri için bir onur  olacağını  belirttiler.

Maalesef buna rağmen yabancı markaların Türk Milli takımını giydiriyor olmasından duydukları rahatsızlığı dile getirdiler. Akşener kendilerini bir kez daha kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Akşener, daha sonra buradan ETOR ayakkabı firması ziyarette bulundu. Akşener, ayakkabı firmasının üretim yaptığı yeri gezdikten sonra firma sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Son ziyaret Türk Eğitim Sen oldu…

Akşener Türk Eğitim Sen Başakşehir Şubesinde büyük ilgi  gördü. Akşener burada yaptığı konuşmada‚ “Eğitim‚ öğretim ve terbiyesinin iki temel ayağı bulunmaktadır bunlardan bir tanesi annelerdir diğeri de öğretmenlerdir. Bunu iltifat olsun diye söylemiyorum bu bilimsel bir sonuçtur. Ancak günümüzde anneler profesyonel eller tarafından hazırlanan televizyon programları diziler sayesinde beyinleri düşünemez hale getirilmiştir. Devletin televizyonunda bile eşcinsel evliliklerinin olduğu diziler yayınlanmakta. Eğitimin diğer ayağı olan öğretmenlerin burada çok ciddi bir önemi ortaya çıkmaktadır. Toplumun okuyan araştıran ve eğiten birimi olan öğretmenlerin uyanık olması neslimizin yıpranması için yapılan çalışmaların karşısında dik durması ve bu günün öğrencileri‚ geleceğin yöneticilerini yetiştirme sorumluluğunu üslenmesi gerekmektedir” diye konuştu. Akşener, sözlerini şöyle sürdüdü:

“Mevcut iktidarın basiretsizliği sebebiyle gündemde tartışılan konuların memleketi bölmeye ayrı dil ayrı bayrak ayrı meclis tartışmalarına götürdü.  Din denilince mangalda kül bırakmayan‚ bizlerin Müslümanlığını tartışan‚ şehitlerimizin şehadetini tartışan bu iktidar‚ Irak İşgal edilirken fellücede ramazan ayında insanlar öldürülürken‚ Amerikan askerlerine mesajlarla umarız zayiat verilmemiştir diyenlerde kendileridir. One minute diyerek insanları ayağa kaldıran başbakan Yahudi lobilerinden liyakat ödülü alırken neredeydi. İsrail projesi olan Büyük Ortadoğu Projesi başkanlığını neden Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı üstlenmiştir. Bizleri yargılayanlar kendileri yapınca üstüne yatmaktadır”

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim