Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı Haziran ayı teşkilat bazlı ilçe danışma meclisini Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür merkezinde yaptı.Divan başkanlığını ilçe başkan yardımcısı Av.Saffet Öz’ün yaptığı danışma meclisinde parti mensuplarının mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İstanbul Times Haber Merkezi / ÖZEL HABER

İlçeBaşkanı Bahattin Ünver danışma meclisi açılış konuşmasında seçimde kazandıkları büyük başarıda zaferin teşkilat mensuplarına ait olduğunu söyledi.

Ünver konuşmasında,seçimden önce biz sürekli bu seçimin asrın seçimi olacağını ifade ediyorduk.Allah korusun eğer seçimde başarılı çıkmasaydık son 9 yılda elde ettiğimiz tüm kazanımlar bir an da heba olacaktı.Halkımız başbakanımız ve genel başkanımızın istikrar sürsün Türkiye büyüsün,Hedef  2023  söylemine inanarak bugüne kadar yaptığımız olumlu icraatlerimizi bilen halkımız bize % 50 oy vererek İstikrar sürsün demiştir dedi.

Ak Parti de bir seçim biter diğeri başlar

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahahtin Ünver yaptığı açılış konuşmasında başbakanımız  ve genel başkanımızın sürekli ifade ettiği üzere bizim partimizde seçim bitmez.12 Haziran seçimi bitti.Ancak biz de seçim çalışması bitmedi.Şu an genel başkan yardımcılarımız ve il başkanlığımızda 2014 yerel seçimleri için çalışma yapma talimatını bize vermiş durumdalar dedi.

Ünver,bundan sonra yapılacak olan sandık seçmen çalışmasında yine tamamen patenti bize ait olan çok orjinal çalışmalar yapacağız dedi.

Ünver ve ekibi zafer kazandı haberimiz danışma meclisinin gündemindeydi

Danışma meclisi başlamadan önce İSTANBUL TIMES çalışanlarının dağıttığı yeni sayımızda “Ünver ve ekibi zafer kazandı” haberimizin içeriğini merak eden teşkilat mensuplarının çoğunluğunun gazetemizi açıp okumaları kültür merkezine ayrı bir  renk kattı.İlçe başkanı Bahattin Ünver’in gazetemizi il yöneticilerine ve milletvekillerine göstermesi ilginç görüntülerin oluşmasına sebep oldu.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim