Ak Parti İstanbul İl Başkanı Babuşçu Seçim Startını Verdi

Aylar önce gazetemize verdiği özel mülakatta Ekim ayının ikinci  haftasında geniş katılımlı bir toplantı ile yapılacak genel seçim'in yol haritasını belirleyeceklerini ifade den il başkanı Babuşçu 500 kişilik bir ekiple The Green park kartepe de seçim Srtartını verdi. 

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı Kampına Kimler Katıldı ?

Ak Parti İstanbul il yönetim kurulu üyeleri,komisyon başkanları,Ak Parti İstanbul ilçe belediye başkanları,ilçe ana kademe,kadın koları ve gençlik kolları başkanlarından oluşan yaklaşık 450 ile 500 kişilik bir ekip yapılan üç günlük kampa katılarak kendilerine verilen yol haritalarını  aldılar.

Bakanlar ve Parti üst Düzey Yönetimi The Green Park'a Akın  Etti 

Abdülkadir Aksu ve Mehmet Müezinoğlu başta olmak üzere partinin ağır topları İstanbul İl başkanlığının kampında teşkilat mesuplarını yalnız bırakmamaları akıllara ufukta erken seçim var ihtimalini güçlendirdi.

Neden Erken Seçim Gündeme Gelsin ?

Siyasi gözlemcilerle yaptığımız görüşemelerde Başbakan Erdoğan'ın son aylarda yüksek risk alarak Türkiye'nin yıllardır komşuları ile düşmanlık üzerine kurgulanmış senaryoları elinin tersi ile iterek çok yakın bir süre önce savaş eşiğine geldiğimiz Suriye ile yapılan anlaşmalar gereği vize'nin dahi kaldırılması na kadar giden güven süreci basit bir şey değildi.

BM.ve ABD.nin dahi barbarlıklarına göz yumduğu İsrail'in Gazzede yaptığı katliamlara ilk günden beri tepki veren Başbakan Erdoğan mazlum milletlerin sevgisini kazandığı biliniyor.En son Konya da yapılan Anadolu kartalı tatbikatına davet edilmemesi,Ermenistan ile güzel diyaloğların başlatılması ve en önemlisi de son otuz  yıldır  her gün bir ocağa ateş düşüren PKK sorunununda  emin adımlarla sona yaklaşılıyor olması Ak partinin halk tarafından takdir edilemsini sağlayacağa benziyor. 

En son gelişme Öcalan'ın Kandil ve Avrupa daki bazı PKK.lıların Türk yetkililerine teslim olmalarını istemesi AK parti'nin dolayısıyla R.Tayyip Erdoğan'ın bir başarısı olarak görülmelidir deniyor.

İstanbul'daki Bazı Belediye Başkanlarının Başbakan ve İl Başkanı Tarafından Uyarıldiğı söyleniyor   

Ak parti kulislerinde edindiğimiz bilgilere göre İstanbul'daki 26 tane Ak partili belediye başkanı içinde bazılarının halka şefkatli davranmadığı ve telefonlarına ulaşılmadığı için hem başbakan hem de il başkanı tarafından uyarıldığı söyelniyor.Yapılan uyarıda halk ile direkt temasta olan belediyelerimizin yapacağı her hangi bir olumsuz çalışma partimize çok kötü yansır lütfen çalışmalarınıza dikkat edin denildiği konuşuluyor.

The Green Park Kartepe'de Seçim Startı Verildi

Ak parti il başkanı Babuşçu'nun seçim startını sapanca Kartepedeki The Green park otelde  verdiği saatlerde CHP il başkanı Gürsel Tekinin de aynı saatlerde İstanbul il örgütünü  toplayarak 19 Ekim'den sonra her an yarın erken seçim olacakmış gibi çalışın talimatı verdiği gazete haber merkezimize ulaştı. 

 

Editör: TE Bilisim