Şile Kaymakamı Salih Yüce,Belediye Başkanı Can Tabakoğlu,Ak Parti Şile İlçe Başkanı İlhan Ocaklı,Mhp Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak,çok sayıda siyasi partililer ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra Şile Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Çakmak ve vatandaşların katımıyla gerçekleşen yürüyüş,soğuk hava ve zaman zaman yağan karla karışık yağmura rağmen,Üsküdar Caddesi'nden başlayarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Karakolu önünde sona erdi.Yürüyüş süresince “Teröre Lanet Sesleri” Şile sokaklarından yükseldi.

Yürüyüş sonunda Polis Karakolu önünde toplanan kalabalığa Şile Kaymakamı Salih Yüce bir konuşma yaptı.

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ACIMIZI PAYLAŞTINIZ..

Şile Kaymakamı Salih Yüce soğuk hava ve kar yağışına rağmen bizleri yalnız bırakmadınız ve acımızı paylaştınız.Allah hepinizden razı olsun ve tüm şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum dedi.

Şile Kaymakamı Salih Yüce; Toprak eğer değer kazanırsa vatan olur,bizde de toprağın değeri kandır. Bu güne kadar ödediğimiz gibi bundan sonrada değer ödemeye hazırız dedi.

ŞİLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ŞEHİTLERE DUA ..

Şile Kaymakamı Salih Yüce’nin yürüyüşe katılanlara yaptığı konuşmanın sonunda,yaşanılan patlamada hayatını kaybedenlere dua edildi.Kısa süreli hoca arayışı sonuçsuz kalınca dua Şile İlçe Milli Eğitim Müdürü Harın Dizieğri tarafından yapıldı.

 

Editör: TE Bilisim