Çoğunlukla İstanbul, Kocaeli,Ankara ve çevre illerden Ağva’ya gelenlerin tercihi “TATOOİNE BEACH CLUB” oluyor.

Karadeniz bölgesinin önemli tatil bölgelerinden olan Ağva’da tatilciler hafta arası sessizlik hakim olurken hafta sonları yoğunluk yaşanıyor. Sıcak havalardan bunalanlar soluğu deniz kenarlarında Ağva’da alıyor. İstanbul, Kocaeli,Ankara ve çevre illerden Ağva’ya gelenlerin tercihi “TATOOİNE BEACH CLUB” oluyor.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Nurcan Kırcalı 

Ağva’da denize sıfır olan tesis; misafirlerini ağırlamak için her türlü konforu düşünmüş ve gelen konuklarının huzurlu, güvenilir ve memnuniyet içerisinde tatillerini geçirmeleri için özverili çalışmalarına bir yenilik ekledi.“TATOOİNE BEACH CLUB” tatile gelen konuklarımız denizin keyfini çıkartsınlar,güneşin tadını yaşasınlar ama eğlenmek istiyor da olabilirler dedi ve DJ Masasına Rüzgar Erkoçlar ı geçirdi.Ağva sahilinde coşkulu müzikleri duyan tatilciler Erkoçlar’ın müzikleri eşliğinde yaklaşık iki saat boyunca doyasıya eğlendiler.

Rüzgar Erkoçlar, "DJ'lik kolay görünse de zor ve eğitim gerektiren bir iş. Her gün saatlerce çalışıyorum. Ezbere set çalmıyorum; tamamen canlı çalıyorum ama Ağva’da sahilde güneşe ve sıcağa rağmen eğlenen insanları görünce İstanbul’un hemen yakınında olan böylesine güzel bir tesisin olması büyük şans adeta güney sahillerini aratmıyor" diye konuştu.

Ağva’da farklı bir konseptle sezona merhaba diyen “TATOOİNE BEACH CLUB” işletmesi yetkilileri. “Ağva sahillerinde tatil yapmak için bizleri tercih eden konuklarımıza hem şeznoglarında hem lojalarında hem de büfe hizmetlerinde en iyi,en kaliteli şekilde hizmet vermek bizim başlıca görevimizdir.Ayrıca sadece deniz,kum,güneş anlayışıyla kalmayıp belli zamanlarda konuklarımızı farklı aktivitelerle konuklarımızı eğlendirmek istedik ve ilk olarak DJ masasına Rüzgar Erkoçlar’ı getirdik.Hedefimizde farklı plaj aktivitelerin yanı sıra yine farklı projelerimiz de var. Onları da zaman içerisinde gerçekleştireceğiz ve özellikle Ağva sahillerimizin güney sahillerimizden farklı olmadığını göstereceğiz. Bizler “TATOOİNE BEACH CLUB” olarak diyoruz ki uzaklara gitmenize hiç gerek yok! Ağva size kucak açıyor sizleri Ağva’ya bekliyoruz” dediler..

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim