1983 yılından beri matbuat aleminin içindeyim. 2008 yılından bu yana da kedi gazetemiz,haber portalımız ve web tv lerimiz ile Youtube kanalarımızın imtiyaz sahipliğini yapmaya gayret ediyorum.

İlk siyasi sokak röportajlarını İstanbul Times Tv Özel ve İstanbul Times Haber Youtube kanallarımız için sokak röportajları yaparak  Türk siyaset tarihine muhteşem bir mecra sunmaktan dolayı mutluyum.

2008’den 2021 yılının ortalarına kadar zaman zaman sokakta kendini bilmez bazı tiplerin kaba konuşmaları ve seslerini yükseltmeleri ile karşılaştık.

Hatta madde bağımlısı bir kişi 2 sene önce Bakırköy’de sokak röportajı yapan muhabirimizin elinde mikrofonu alarak konuşmasını yaptıktan sonra oldukça pahalı olan mikrofonumuzu yere fırlatarak ciddi bir maddi zarar vermişti bize.

Ancak dükkanına 25 metre uzaklıkta sokak röportajı yaptığımız bir giyim firması sahibi 31.12.2021’de yaptığımız sokak röportajında vatandaş konuşurken kaba sert ve terbiyesiz bir şekilde kalabalığa dalarak röportaj yaptığım bir esnada elimde mikrofonu alıp yere çarpmak isteniş ben buna izin vermeyince  bağırıp çağırarak kabul edemeyeceğim bir terbiyesizlik yaparak canımı sıkmıştı.

Tabi bu durumu o terbiyesizin yanına bırakmamak için hemen Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğüne giderek o kişi hakkında suç duyururunda bulundum.

Zeytinburnu Belediye Meclisi 2022 Ocak ayının ilk meclis toplantısında CHP Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Mimar Süleyman Uluocak verdiği önerge ile şahsıma karşı yapılan saldırının meclisin ortak kararı  ile kınanmasını istediği bir önerge verdi.

Önerge mecliste grubu olan Ak Parti,CHP,MHP ve İyi Parti meclis üyelerinin ortak kararı ile kabul edildi.

Zeytinburnu Belediye başkanımız sayın Ömer Arısoy’a, Ak  Parti Grup Başkan vekili Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Av. Muhammed Kaynar’a ,CHP Zeytinburnu Meclis Gurup Başkanı Hasan Hüseyin Üsküdar’a, CHP Zeytinburnu ve İBB Meclis üyesi Mimar Süleyman Uluocak’a , İyi Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi Mustafa Güreler başta olmak üzere bütün meclis üyelerimize çok ama çok teşekkür ederim. Hepsinin yeni yılı kutlu ve de mutlu olsun.

Gayrimenkul son yılların en çok kazandıranı oldu

Yayın grubumuz bünyesinde buluan www.insaatemlakdunyasi.com  haber portalımızın genel yayın yönetmenimiz olmam nedeni ile istemez gayrimenkul piyasasını yakından taklip ediyorum. Sadece  minik bir iki örnek vererek bu konuyu kapatmak isterim.

2019 yılında Başakşehir 5.Etapta 194 M2 lik bir dairenin fiyatı 900 bin lira iken bugün aynı yerin fiyatı 3.5 milyon liraya alıcı buluyor.

İşin uzmanları Demir ve Çimento fiyatlarındaki aşırı artışın bu yükselişe neden olduğunu ifade ediyorlar.

Bu şartla altında dar gelir grubunun konut sahibi olması artık çok daha zorlaşmıştır diyen Hüseyin Çetiner imkanı olanların gayrimenkul’e yatırım yapmaları halinde zararlı çıkmayacaklarını ifade etti.

Çetiner, son 10 yılda İstanbul’un  neresinde olursa olsun gayrimenkul alıp zara ettim diyen  kimseye rastlamadığını ifade ederek yakın gelecekte gayrimenkul’ün zarar etmeyeceğini söyledi.

Bütün okurlarımız,izleyicilerimiz bata olmak üzere her kesin yeni yılını en kalbi duygularımla kutlarım.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner