HAİN SİYASET ÇÖKMÜŞTÜR – DOĞU PERİNÇEK

Ülkemizdeki ve bölgemizdeki birçok yazar ve uzman DOĞU PERİNÇEK`İ TÜRK SİYASET TARİHİNDEneden en çok söylem değiştiren” bir siyaset hareketinin lideri olduğunu düşünmeden edemiyor.

Mesela bugün milli – ulusal – ermeni soykırımı karşısında en önde savaşan – Kıbrıs için ön safta savaşan ve “ATATÜRK`ÜN ASKERLERİYİZ” sloganlarını atan –Silivri de en çok mücadele veren – Türk Silahlı Kuvvetleri için canını siper eden bir LİDER İLE KARŞI KARŞIYAYIZ. FAKAT 1970`li yıllarda MİT`nı ve zaman zaman TSK`yı Hedef alan DOĞU PERİNÇEK acaba, neyi amaçlıyordu? MİT bünyesinde hazırlanan çok gizli raporları değişik zamanlarda elde ederek kamuoyuna açıklayan ve MİT`i birkaç kez felce uğrattığı üst düzey MİT yetkililerince de itiraf olunan PERİNÇEK`in, kurumlar içinde hata yapan kişileri değil, MİT ve TSK`nın kurumsal içinde açıkça hedef alınması, ne anlama geliyordu? Devletin anayasal kurumları neden yıpratılıyordu? Bugün ATATÜRKÇÜ VE KEMALİST olan DOĞU PERİNÇEK geçmişte “ATATÜRK KÜRTLERİ KATLETTİ” diyebilen, “PUTTU YÜK OLDU” diye yazı yazarken ne yapmaya çalışıyordu? “PKK`yı MİT kurdu” derken kime hizmet ediyordu? 2000`e DOĞRU dergisinde “ASKERLER, POLİTİKACILAR, AYDINLAR ÖNERİYOR T.C. KALDIRILSIN” yazılarını dergisinde yayınlarken hangi yollara gidiyordu? “TÜRK DİYE BİR IRK YOKTUR” diyerek bugün HANGİ TÜRKLÜĞÜ SAVUNUYOR? 2000`e DOĞRU dergisi genel yayın yönetmeni DOĞU PERİNÇEK “PUTTU YÜK OLDU” yazısında, ATATÜRK`E HAKARET ETTİĞİ iddiasıyla İSTANBUL 2. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ`NDE 1 YIL 5 AY 15 GÜN hapis cezasına çarptırıldı. Yeni nesil gazetesi muhabirleri BÜNYAMİN ATEŞ, MUSTAFA KAPLAN`da, PERİNÇEK`le yaptıkları röportajda, ATATÜRK`e hakaret ettikleri iddiası yla birer yıl hapis cezasına mahkûm edildi.

Sonra millet “abi DOĞU PERİNÇEK GİBİ 15 YIL KİM HAPİSTE YATAR.” ADAM DAVA ADAMI DA HANGİ DAVANIN ADA MI?

“ERMENİ SOYKIRIMI EMPERYALİST BİR YALANDIR” diyerek AVRUPA`ya ve emperyalistlere baş kaldırılırken “CİLALANARAK TÜRK HALKININ ÖNÜNE KONAN TRUVA ATI OLMASIN” diyeceğim de konduramıyorum.

Lakin en büyük kırılma 1974 KIBRIS BARIŞ HAREKÂTINDA PERİNÇEK “İŞGAL” diye niteleyip TSK`yı saldırıyordu.

1974 KIBRIS BARIŞ HAREKETİ`ni “İŞGAL” olarak nitelendiren DOĞU PERİNÇEK önderliğindeki AYDINLIK HAREKETİ NEREYE KOŞUYORDU? Birçok il ve ilçede “barış harekâtını KINAYAN” salon toplantıları, korsan gösteriler, çeşitli bildiri ve afişler asma eylemlerini gerçekleştiriyordu. Bugünde tam tersini yapıyor değil mi? HANGİ PERİNÇEK?

Mesela o zaman “İŞGALCİ NİHAYET, KIBRIS`A HÜRRİYET, KAHROLSUN GERİCİ SAVAŞ” sloganları atan AYDINLIK HAREKETİ, KIBRIS TÜRKLERİNİN DİRENİŞİNİ yöneten TÜRK MUKAVEMET TEŞKİLATI`nı hedef alan açıklamalar yapıyordu. Bunun üzerine AYDINLIK`ın çeşitli illerdeki büroları güvenlik güçlerince basılıyordu. 50 kadar kişi tutuklanıyor. Ankara ve İstanbul`da bu gruba ait yayınların dağıtımı yasaklanıyordu. BARIŞ HAREKÂTI`nı, AYDINLIK ve HALKIN SESİ dergilerinde yerden yere vuran PERİNÇEK, DAHA SONRA Bu yazılarını kitaplaştırılıyordu. 1976 yılında yayınlanan “KIBRIS MESELESİ” isimli kitapta DOĞUPERİNÇEK`in TSK ve Sn. RAUF DENKTAŞ için kullandığı ifadelerde bugünkü söylemleri arasındaki büyük zıtlığı hep beraber gördük bunu okuyucuların hatırlamasını temenni ediyorum. TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ `ni “İŞGALCİ, YAĞMACI, ABD JANDARMASI, EMPERYALİST” gibi ifadelerle suçlayan PERİNÇEK Sn. RAUF DENKTAŞ`a ağır hakaretlerde bulunuyordu. Tabi kimse hatırlamaz değil mi?

Bir diğer taraftan ise kimi gazetede çıkan yorumlara göre de; PERİNÇEK`in fikrini değiştirmediği tek nokta İNGİLİZ VE FRANSIZLARLA ilgili tutumuydu. Bugün ise RUS VE ÇİN YANLISI “AVRASYACI” DEĞİL Mİ? Kitabında TÜRK HÜKÜMETİNİN ABD`nin koltuğu altında FRANSIZ ve İNGİLİZCE düşmanlığı yaptığını ileri sürerek, bu iki ülkeyi daha sevimli gösterme çabası içinde İNGİLTERE ve FRANSA`yı haklı gören İŞÇİ PARTİSİ (İP) bugünün VATAN PARTİSİ NE ÇOK ŞEY DEĞİŞMİŞ DEĞİL Mİ? BİR TEK DÖNME DOLAP DEĞİŞMEMİŞ DEĞİL Mİ? O zamanın İP`i ve lideri acaba neden böyle bir gayret içine giriyordu? Bazılarına göre AYDINLIK GRUBU`nun perdeleme yapmasının nedenlerini derinlerde aramak gerekiyor.

Şimdi insanın sorası geliyor; “PERİNÇEK - ÇOK GİZLİ” bilgileri nasıl ulaşıyordu?

Susurluk KOMİSYONU`nu bilgilendirmek amacıyla çağrılan PERİNÇEK`in komisyon üyelerine “TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI ile AZERBAYCAN CUMHURBAŞKANI ALİYEV arasında geçen ve ALİYEV`e yapılacak bir darbe girişimine dair telefon görüşmelerinin önce kendisi tarafından kamuoyuna açıkladığını” ifade etmesi ilginçti. Komisyon üyelerinin, iki cumhurbaşkanı arasında geçen bu konuşmaları nasıl elde ettiğine dair sorusuna PERİNÇEK`in verdiği cevap daha da ilginçti. “önemli olan bilgilerin doğruluğu, nasıl elde edildiği değil!” demişti.

Bugünde aynısı olmuyor mu? DOĞU PERİNÇEK HEM PARTİ BAŞKANI, HEM GAZETECİ, HEM GİZLİ BİLGİLERE ULAŞAN KARANLIK BİR NOKTA, HEM DE TELEVİZYON KANALI HEM…. GİZLİ GİZEMLİ DEĞİŞKEN TERS – DÜZ ASİMETRİK AJAN MI? TSK İÇİNDE FETÖDEN BAŞKA BİR YAPININ İÇİNDE Mİ? YOKSA KİM KAZNANIRSA KAZANSIN BEN KAZANIRIM DİYEN İSRAİL – İNGİLTERE – ABD -… EMPERYALİSTLERİN BİR TRUVA ATI MI? BUGÜN ŞİRİN GÖSTERİLEREK NEREYE KOŞUYORSUN DOĞU PERİNÇEK.. DAHA DÜN APDULLAH ÖCALANLA ÇİÇEKLER VERİYORDUNUZ BİRBİRİNİZE YOKSA OKUL YILLARINDAN KALAN VAMPİR – KURT ADAM KARDEŞLİĞİ Mİ? (ANKARA SİYASAL BİLGİLER)

O zaman PERİNÇEK`e bu belgeleri deşifre etme görevini kim vermişti? Varsayalım ki belli makamları işgal eden kişiler, kendi başlarına PERİNÇEK`e böyle bir görev verdiler, o takdirde, neden PERİNÇEK SEÇİLMİŞTİ? YOKSA PERİNÇEK, istihbarat teşkilatında gizli ve yetkili bir dairede miydi?

TSK TÜRK HALKININ ORDUSU ise içinde FETÖ, AYDINLIK, MASON, EMPERYALİST KİMBİLİR BAŞKA KİMLER VAR? Bunların ordunun içine sızmasına kimler izin verdi? Ordunun siyasetten uzak durmasını isteyen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İSE BUGÜNÜN KOMUTANLARI SİYASETE SOKANLARLA NE İŞİ OLUR.

BASIN BAĞIMSIZ OLMASI GEREKİRKEN BUGÜN HERKESİN KENDİ GÜCÜ NİSPETİNDE KENDİ PROPAGANDASINI YAPMASI VE BUNU KONTROL EDEN MEKANİZMANIN HİÇ GÜCÜNÜN KALMAMASI ÇOK ENTERASAN DEĞİL Mİ? BU PARANIN SUYU NEREDEN GELİYOR?

BASIN KİMSENİN KONTROLÜNDE OLMADAN ANAYASANIN KORUMASI ALTINDA BİR YILSONU BÜTÇESİ HAZIRLANARAK BAŞARISINA GÖRE ÖDÜLLENDİRİLEN HİÇ BİR HÜKÜMETİN KONTROLÜNE GİRMEDEN VE SADECE DOĞRU HABER YAPAN VE TOPLUMU BİLİNÇLENDİREN BİE YAPIYA DÖNÜŞTÜRÜLMELİDİR. DENETİM BASIN İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA BU İŞİN EHLİ OLANLARIN DENETİMİNDE OLMALIDIR. BASINLA UĞRAŞANLAR BAŞKA BİR İŞLE UĞRAŞAMAZ VE BİRİLERİNİN RANT ALANI OLMAKTAN ÇIKIP HALK İÇİN HABER YAPAN VE DEVLETİN BEKASINI KORUYAN BİR DÜZENE DÖNÜŞTÜRÜLMELİDİR.

ŞİMDİ BANA SORUYORLAR “NEDEN ULUSAL VEYA HALK TV KANALLARINDA ÇIKMIYORSUN?” BEN DE SORUYORUM. “TARAFSIZ BİR BASIN OLSAYDI VE SADECE GERÇEKLERİ KONUŞMAMIZA İZİN VERİLSEYDİ ÇIKMAZ MIYDIM DEĞİL Mİ?” YA DA “FARKLI GÖRÜŞLERİN HALKIN ÖNÜNDE KONUŞULMASINA İZİN VERİLEN YERE BASIN DENİR.BUGÜN BASIN VAR MI? HALKI DÜŞÜNEN VAR MI? TEK TARAFLI OLDU-BİTTİ SİYASETİ ZATEN ARTIK KİMSE KARŞI KARŞIYA GELİP KONUŞAMIYOR. FAKAT OY İSTEMEYE HERKES KOŞARAK GELİYOR. OY İSTEYEN HERKES HALKIN ÖNÜNE BİRLİKTE TIPIŞ TIPIŞ DEMOKRASİ ADINA ÇIKMAK ZORUNDADIR. YOKSA HALKI KANDIRDIĞININ İSPATIDIR.

HALKIN SİYASET İŞÇİLERİ BÖYLE OLMAMALI bu başka bir yazı konusu değil mi?

Biz kaldığımız yerden devam edelim. PERİNÇEK, GEÇMİŞTEN BUGÜNE GENELKURMAY`ın ve paşaların adını kullanıyordu. Elindeki belgeleri sallaya sallaya bunarlı GENELKURMAY`dan aldığını belirtiyor, gizli görevleri olduğunu açıklıyor, ama büyük bir tepki almıyordu değil mi? Bunun ÜÇ nedeni olabilirdi.

1.NEDEN: PERİNÇEK CİDDİYE ALINMIYOR,

2. NEDEN: PERİNÇEK doğru söylüyordu. Emir komuta dışında, belli asker grubu PERİNÇEK`in yeteneklerinden faydalanıyordu değil mi? LİYAKAT VE İŞİN EHLİNE VERMEYE NE OLDU? ORDU O ZAMAN KİMİN ORDUSU OLUR? ENVER PAŞA HEM SİYASET HEM ORDU YÖNETME YÖNTEMİ İLE OSMANLI İMPARATORLUĞUNU BİTİRMEDİLER Mİ?

3. Neden: Başka güçlerin kontrolünde içerdeki Truva atları ile birlikte “KUMPASÇILIK” mı oynanıyor?

Bunların dışında BRÜKSEL`de PKK terör örgütünün üst düzey yönetici militanları ile görüşen albay rütbesindeki kişiler arasında AYDINLIK GRUBU ideolojisini benimseyen rütbeli askerler de bulunuyor muydu? PERİNÇEK ile ABDULLAH ÖCALAN arasında kurulan 1990`lı yıllardaki samimi dostluk ve işbirliği, 1997`de PKK ile irtibat kuran bazı askerler tarafından kullanılıyor muydu?

1970-80 yılları arasında PERİNÇEK GRUBU`nun en büyük amacı TÜRK ORDUSU`na sızmaktı. O günden bugünlere geldik sonuçlarını gören var mı? VATAN PARTİSİ BUGÜN MEYVELERİNİ ALIYOR MU?

FETÖ ÖRGÜT YAPISI 1970`li yıllardan bugüne darbeye kalkışırken acaba ikinci grup bunu bertaraf mı etti yoksa kendi lehine çevirip kazanca mı gidiyor? Hatta birlikte mi hareket ediyor?

Hatta bu iki grubu yöneten kim kazanırsa kazansın İSRAİL – İNGİLTERE –ABD – EMPERYALİSTLER Mİ?

YOKSA ONLARIN ARKASINDA BÜTÜN ÜLKELERİ ELE GEÇİRMİŞ MASONİK GÖLGE VAMPİRLER Mİ? Adını sen koy MAKRUŞKA DARBESİ… HALKI DÜŞÜNEN VAR MI? ÖLEN VEYA ŞEHİT OLAN TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ ANMA GÜNÜNDE KANDIRILMAYALIM DEĞİL Mİ? KANDIRILMAYA MUSAİT BİR LİDERİMİZ VARKEN; BİZLER NİYE KANDIRILMAYALIM DEĞİL Mİ?

DOĞU PERİNÇEK SE NKİMSİN? KİME HİZMET EDİYORSUN? BU PARANIN SUYU NEREDEN GELİYOR? BUGÜN ERMENİ SOYKIRIMINA KARŞI TÜRK MİLLETİNİN KAHRAMANI YAPILAN ADAM SEN KİMSİN?

ÖRNEĞİN DOĞU PERİNÇEK ORDUNUN GİZLİ BİLGİLERİNİ YAYINLAMASI VE GİZLİ BİLGİLERİN ORTALARDA DOLAŞMASINA KARŞIN, genelkurmay BAŞKANLIĞI DOĞU PERİNÇEK hakkında 1997 yılı OCAK ayında üç ayrı suç duyurusunda bulundu. Bunlar:

1. SUÇ DUYURUSU: PKK KAMPINI ZİYARET EDEREK ÖRGÜTE MANEVİ DESTEK SAĞLAMASI,

2. SUÇ DUYURUS: ORGENERAL EŞREF BİTLİS ve BİNBAŞI AHMET CEM ERSEVER ölümleri ile ilgili olarak genelkurmay`a yönelttiği suçlamaları,

3. SUÇ DUYURUSU: GENELKURMAY`ı susurluk olayları ile irtibatlandırma girişimleri ve ele geçirdiği bazı belgeleri GENELKURMAY GENEL SEKRETERLİĞİNDEN YAPILAN AÇIKLAMADA genelkurmay istihbaratı ile olan ilişki iddiasına, “GENELKURMAY`IN BU TİP KİŞİLERLE MUHATAP OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR” YANITI VERİLİYORDU.

O ZAMAN Kİ GENELKURMAY İLE BUGÜNKÜ GENELKURMAY ARASINDA NE FARK VAR? BUGÜN ORDUYU VE DEVLETİ YÖNETİYORMUŞ GİBİ BAĞIRARAK CUMHURBAŞKANINI BİLE İSTİFAYA DAVET EDEBİLİYOR. BU GÜCÜ NERDEN BULUYORSUN DOĞU PERİNÇEK? HATTA EMİRLER VEREREK BUNLARI BUNLARI YAPACAKSIN NİDALARI İLE HAREKET EDİYORSUN? SEN KİMSİN KİME HİZMET EDİYORSUN?

BİR GÜN CUMHURBAŞKANINA BOP EŞ BAŞKANI DİYOR, SONRA REFERANDUMDA CUMHURBAŞAKANI İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYOR… BU NE İŞTİR? BU NE TUTARSIZLIKTIR… ANLAYAN BERİ GELE..!

BAZI ULUSALCI sosyalistlerin ve Masonik Kemalistlerin, ATATÜRK`ü benzettikleri hatta özendirdikleri BOLŞEVİK DİKTATÖR VLADMEMİR LENİN`i, artık bugün RUS BİLİM VE DEVLET ADAMALRI BİLE; “HALK DÜŞMANI ZALİM BİR CANİ” olarak tanıtırken bizdeki KOMÜNİST KOMİTECİLERİN LENİN VE MAO AŞKI, aslında; dışa vurmaya cesaret edemedikleri gizli bir İSLAM – TÜRK DÜŞMANLIĞININ BİR YANSIMASIYDI.

Aslında ATATÜRK İSLAM VE TÜRK DEĞERLERİNİ ÖNE SÜREREK BÜTÜN EMPERYALİST SOL VE SAĞ SÖYLEMLERİ TARİHİN SAYFALARINA GÖMMÜŞTÜR. HER ŞEYİ BU TOPRAKLARDA YAŞAYAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE MÜCADELE EDEREK BİR YURT EDİNMİŞ HALKI İÇİN MÜCADELE EDEN DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK ÖNDERİDİR. ATATÜRK ÖZ KAREKTERİ İLE HALKI İÇİN VE HAK İÇİN MÜCADELE ETMİŞTİR. BAŞKALARINA UŞAK OLAMAK İÇİN HİÇBİR ZAMAN MÜCADELE ETMEMİŞTİR.. BU DA HERKESİN KULAĞINA KÜPE OLSUN… NE RUS EMPERYALİZMİ NE DE ABD EMPERYALİZMİNE BOYUN EĞMEMİŞTİR. TÜRKİYE`NİN ÇIKARLARI NE GEREKTİYSE ONU YAPMIŞTIR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK TÜRK MİLLETİNİ KANDIRMAMIŞTIR NOKTA!

Sevgi ve saygılarımla HALKIN TÜRKİYESİ VE HALKIN ORDUSU NERELERDESİN? SEN BU HALLERE DÜŞECEK ÜLKE MİSİN? MUSTAFA KEMAL ATATÜRK NE BIRAKTI BİZ NE YAPTIK?

ATATÜRK GENÇLERE GÜVENDİ. BUGÜN GENÇLERE SÖZ HAKLI BİLE VERİLMİYOR DEĞİL Mİ?

DOĞU PERİNÇEK HALK DİLİ İLE “SEN NE AYAKSIN”… ata mirası ulus… murat akbaş

KAYNAKÇA:OSMANLI`DAN CUMHURİYET`E KRİPTO YAHUDİLER VE PAKRADUNİLER – AHMET AKGÜL – TOGAN YAYINCILIK