Sempati’den Tarihi mekanda görkemli iftar

 

Engelli vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere kısa bir süre önce milletvekilleri ve ilçe kaymakamı tarafından açılışı yapılan “Özel Sempati Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi“

İlk iftarını Fatih Belediyesi Topkapı sosyal tesislerinde verdi.

 

İstanbul Times Haber Merkezi /ÖZEL HABER

 

Dr.Kenan Uğurlu ve Mali müşavir Sinan Uğurlu tarafından hizmete açılan ve modern bir bina da profesyonel ve uzman  ekiplerce hizmet veren kurumun genel müdürü Saliha Turan ise kurumlarından hizmet alan özel insanlara bir anne şefkati ile yaklaşıyor.

 

Tarihi Bizans Surlarının yanı başında yer alan Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesislerinde verilen iftar davetine bir çok işadamı,eğitimci ve bürokrat katıldı.

 

Sempati’nin kurucu ortaklarından Mali Müşavir Sinan Uğrulu Yaptığı selamlama konuşmasında iftarlarına icabet eden okul müdürlerine,eğitimcilere,belediye meclis üyelerine,işadamlarına ve bürokratlara iftarlarına katıldıkları için teşekkür etti.

 

Sinan Uğurlu’nun çocukluk arkadaşı Zeytinburnu belediye başkan yardımcısı İlyaz Saka da iftar nedeni ile katılımcılara kısa bir konuşma yaptı “Saka konuşmasında Sinan Uğurlu ile Yenidoğan Mahallesinde birlikte büyüdüklerini ifade ederek  konuşmamda kendisine ismi ile hitap edeceğim, değerli dostum yıllardır yaptığı mali müşavirlik işine ek olarak da kısa bir süre önce kardeşi Dr.Kenan Uğurlu ile birlikte modern bir kurum olan Sempati Rehabilitasyon merkezini kurarak Zeytinburnu’na kalite getirdiler.

Burada hizmet alan özel insanların güler yüzle beklentilerine cevap almış olarak kurumdan ayrılmaları Sinan ve çalışma arkadaşları için çok önemli olduğuna inanıyorum dedi.

 

İlçe Milli eğitim şube müdürü de yaptığı kısa konuşmada Sinan Uğurlu’ ya burada iftar için ödediğiniz bedel kadar bir meblağı da Somali’ye göndermenizi sizden istirham ediyorum diyerek güzel bir talepte bulunması katılımcıların duygularına tercüman oldu.

 

Sempati Rehabilitasyon Merkezi müdiresi Saliha Turan’da misafirleri ile teker teker ilgilenerek güzel bir ev sahipliği yaptı.

 

Çıkışta iftar’a icabet eden katılımcılara güzel bir kutu içinde Safranbolu lokumu hediye edilmesi de güzel bir jestti.

 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim