Sempati Rehabilitasyon özel insanlara hizmet ediyor

Kısa bir süre önce Rehabilitasyon alanında sıkıntıları olan yurttaşlarımıza hizmet etmek üzere Sinan Uğurlu tarafından Sempati Özel Rehabilitasyon Merkezi'nin genel müdürü eğitimci Saliha Turan ile kurum hakkında yararlı bir söyleşi yaptık.

İşte Turan'ın açıklamaları ;

Saliha Hocam  Zeytinburnu'nda sizden önce 5 tane rehabilitasyon merkezi vardı sizin kurumunuz çok temiz ve kurallara uygun hizmet veriyor bu konuda neler söylemek istersiniz ?


Öncelikle kurumumuz hakkındaki görüş ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Tecrübeli bir eğitimci olarak kurumuzda kullandığımız renk uyumlarına bile çok dikkat ederek seçimimizi yaptık.

Kısa bir süre önce kurulmamıza rağmen bizi tercih eden insanların sayısı oldukça fazla. Gerek fiziki ortam olarak gerekse de araç gereç olarak tüm malzemelere sahibiz.

Gereksinimimiz olan tüm ihtiyaçlarımızı eksiksiz olarak temin eden kurumuzun kurucuları Sinan Uğurlu ve hissedarlarına teşekkür etmek isterim.

Sempati'de ne tür eğitimler veriyorsunuz ?

Son yıllarda devletimiz rehabilitasyon konusunda ihtiyacı olan hastalarımızın bazı  masraflarını karşılıyor. Biz de burada elde ettiğimiz gelir ile hastalarımızın gelişim ve değişim süreçlerine katkı da bulunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Psikoloğ Özlem öğretmenin annelere verdiği seminere konuk olduk

Kurumun müdiresi Saliha Turan bizlere kurumu gezdirirken hasta yakınlarına seminer veren  psikoloğ Özlem hocamın sınıfına da konuk olduk.Özlem öğretmen seminere katılan hasta yakınlarına günlük hayatlarında her an kullanabilecekleri bilgiler vererek yardımcı oluyordu.

İstanbul Times Gazetesi olarak Sempati Özel Rehabilitasyon merkezine yaptığımız ziyarette güzel çalışmaların yapıldığını görmekten dolayı çok mutlu olduk. Sempati'nin canla başla çalışan ekibine başarılar dileriz. (İTHA)



Editör: TE Bilisim