İLK SÖZ HEMŞİRELİK HİZMETLERİ MÜDÜRÜ BAŞ HEMŞİRE ESİN ŞEN’İN

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerkeşkesi Hemşirelik işleri müdürü baş hemşire Esin Şen yaptığı konuşmada şunları söyledi ”Dört sene önce yani 18 Temmuz 2016’dan bu yana Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkesinde çalışıyırum.

Yönetim kurulu başkanımız ve kurucumuz olan Op.Dr.Hüseyin Urlu hocam başta olmak üzere bütün ekip arkadaşlarım ile beraber çok güzel bir ortamda zevkle burada çalışmaktan dolayı çok mutluyum.Nice 4.yıllara şeklinde sözlerine son verdi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner  / Gaziosmanpaşa  / İstanbul 

UZMAN DOKTOR BAŞHEKİM ALAATTİN KÜÇÜK AVRASYA GAZİOSMANPAŞA KÜÇÜKKÖY YERLEŞKESİNDE ÇALIŞMAKTAN MÜTHİŞ KEYİF ALIYORUM DEDİ…

Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa Küçükköy Yerleşkesi Başhekimi Uzman doktor Alaattin Küçük’de 4.kuruluş yıl dönümü kutlaması için kürsü de şunları Söyledi ”Aynı zamanda hekim olan kurucumuz ve yönetim kurulu başkanımız sayın Op.Dr Hüseyin Urlu hocam ve diğer çalışma arkadaşlarım ile berebar yerli ve yabancı hastalarımıza şifa sunmaktan dolayı çok mutluyum.

Yerleşkemiz en gelişmiş batı ve ABD hastalerinden daha modern bir yapı ile hasta ve hasta yakınlarının keyifle hizmet alacakları şekilde dizayn edilmiş durumda.

Odalarımızın 5 yıldızlı otel konforunda tasarlanmış olduğunu hastalarımız bize söylüyor. Ha keza medikal alet ve gereçlerimiz son model ve en teknolojik aletlerle çalışıyoruz.

Nice 4.yıllara hep bereaber ulaşmak üzere hepinize saygı ve muhabetlerimi sunarım şeklinde sözlerini tamamladı”

HASTLARINA ŞİFA DAĞITIRKEN EŞİ NERMİN URLU İLE BERABER COVİD 19’A YAKALANAN HASTANE SAHİBİ OP.DR.HÜSEYİN URLU ‘NUN 4.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KONUŞMASI ÇOK DUYGUSAL BİR ORTAMDA GEÇTİ…

Hüseyin Urlu konuşmasına şu şekilde başladı” Dört sene önce 15 Temmuz 2016’da Sağlık Bakanlığı Hastane açma ruhsatımızı imzaladı. Arkadaşlarımız Ankara’dan İstanbul’a dönerken o zaman ismi Boğaziçi köprüsü olan bugünkü ismi ile 15 Temmuz Şehitler köprüsünden geçtikten 15 dakika sonra köprü kapandı.

Bizlerde hastalarımıza hizmet sunmak adına 18 Temmuz 2016’da Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkemizi hizmete açtık. O günden bu yana çok sayıda yerli ve yabancı hastamıza şifa sunduk.

2019 yılının sonlarında ÇİN’in Wuhan kendinde çıkan 2020’nin Mart ayının 2.haftasında ülkemizde de KOVİD 19 vakaları görüldü.

İlk vakalardan beri Sağlık bakanlığımızın Özel hastaneleri de Pandemi hastanesi ilan etmesi ile bizler zaman kaybetmeden hasta kabulüne başladık.

Zeytinburnu ve Gaziosmanpaşa yerleşkelerimizde o günden bu yana 1.500’e yakın KOVİD 19 teşhisi konulan hastamızın sağlığına kavuşmasına yardımcı olduk.

Ben ve eşim başta olmak üzere bazı hekimlerimiz de ne yazık ki bu hastalığa yakalandık. Çok Şükür o zor günleri ülkece geride bıraktık.

Ancak sosyal mesafe ve maske kullanımına dikkat etmemiz gerekiyor. Korona Virüs bazı ülkelere ikinci dalga şeklinde yeniden geldi. İnşallah bizler bunu yaşamayız.

Bugün burada çok dar bir ekip ile her bölümden birer temsilci ile Gaziosmanpaşa Yerleşkemizin 4.yılını kutladık.

Benim ve eşimin sağlığımıza kavuşmasında emeği olan hekim ve sağlık çalışanlarımıza daha önce video ile teşekkür etmiştim.

Şimdi burada bir kez daha sağlığımıza kavuşmamız için yoğun çaba sarf eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Op.Dr.Hüseyin Urlu 45 yıllık hekimlik hayatında bütün dünyayı aynı anda etkileyen Korona Virüs pandemi sürecini anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Duygusallığın zirve yaptığı anda 4. Açılış yıl dönümüne katılan başhekim,diğer hekimler, ve sağlık çalışanları yağa kalkarak Op.Dr.Hüseyin Urlu’yu alkışlayarak destek oldular.

Op.Dr.Hüseyin Urlu’nun Eşi eczanı Nermin Urlu’nun ‘da Hüseyin bey dim dik ayaktayız çok şkür o zor günleri hep beraber geride bıraktık demesi dikkatlerden kaçmadı.

Daha sonra 4.açılış yıl dönüü pastası kesildi ve hatıra fotoğrafları çekildikten sonra pandemiden dolayı tören kısa kesilerek sonlandırıldı.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim