Dr. Urlu: Yıllardır toplu olarak kutladığımız 14 Mart Tıp Bayramını bu sene Korona Virüs nedeni ile toplu değil tek tek kutladık dedi...

"14 Mart 2020 Cumartesi günü Avrasya Hastanemiz Zeytinburnu yerleşkesinde toplu olarak bütün çalışanlarımız ve basın ile beraber her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Mart Tıp bayramını kutlamak için bütün hazırlıklarımızı yaptık.

İstanbul Times  Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Ancak sağlık bakanlığımızın tavsiyeleri üzerine biz de toplu etkinliklerimizin tamamını iptal ederek hekimlerimizi tek tek başhekimimiz ve başhemşiremiz ile beraber ziyaret ederek orkidesini takdim edip tıp bayramlarını kutladık.

Bundan sonra inşallah hiç bir salgın hastalık ile karşılaşmayız ve daha kalabalık şekillerde 14 Mart Tıp bayramlarımızı hep beraber coşku içinde kutlarız şeklinde konuştu.

Hastanenin başhekimi Prof. Dr. Ali Rıza Cenal' de hastanenin kurucusu Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu İle beraber mesai arkadaşları bütün hekimleri tek tek gezerek çiçek takdim edip 14 Mart Tıp bayramlarını kutladı.

İdare Amiri Gönül Dilek' de hekimler'e yapılan çiçek takdimine katıldı ve hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutlarım dedi.

Avrasya Hastanesi Zeytinburnu yerleşkesi başhemşiresi Gülay Aziret Tosunay' da mesai arkadaşları başta olmak üzere bütün sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Hastanenin Genel Koordinatörü İbrahim Urlu' da 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili şunları söyledi...

Biz Avrasya Hastaneler Grubu olarak sağlık camiasının özel gün ve kutlamalarına dikkat ederiz.

Örnek olarak yıllardır 14 Mart Tıp Bayramı ve 12 Mayıs hemşireler gününü yıllardır kalabalık bir şekilde kutluyorduk.

Bu sene kurucumuz Sayın Op. Dr. Hüseyin Urlu' nun da ifade ettiği gibi Sağlık bakanlığının tavsiye ve direktifleri doğrultusunda her şeyin başı sağlık prensibimizden hareketle toplu olarak 14 Mart Tıp bayramı etkinliğimizi iptal ettik.

Ancak hekimlerimizi ve bayramımızı unutmayarak 4/5 kişilik bir yönetim ekibi olarak hekimlerimizi odalarında ziyaret ederek orkidelerini takdim ederek bayramlarını kutladık. İnşallah gelecek senelerde Korona virüsü tehlikesinden uzak yine önceki yıllarda olduğu gibi hep beraber bayram şenliğinde toplu olarak 14 Mart Tıp bayramımızı kutlamayı umuyorum dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim