Neden Burun Estetiğine Gerek Duyulur

Burun estetiği farklı amaçlar ile yapılır. Geçirilen kazalar, travmalar, burnun işlevsel bozukluğu, nefes almayı zorlaştıran durumlar nedeniyle, bazen de tamamen küçük ve güzel bir buruna sahip olmak için yaptırılır. Klinikte uzman doktorlar tarafından yüzün altın oranına en uygun olan burun şekli tasarlanır ve operasyon uygulanır. zor bir ameliyat değildir. Sadece uzman ellerde yapılması gereken bir operasyondur.

Kulak Burun Hastalıkları Tedavisi

Klinikte estetik uygulamaların yanında kulak burun boğaz hastalıklarının tedavisi de uygulanmaktadır. Uyku apnesi, horlama gibi sorunlar uzman doktorlar tarafından tedavi edilir. Uyku apnesi sorunu çok tehlikeli bir sağlık sorunudur. Uyku esnasında ani ölümlere neden olabildiği için tedavi edilmesi gerekir. Klinikte uyku apnesi ve horlama modern yöntemler ile tedavi edilir. Yöntemler ve uygulamalar için daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Yüz Estetiği

Klinikte ayrıca yüz estetiği uygulamaları da yapılır. Dudak dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe operasyonları, prp, göz kapağı ameliyatları yine plastik cerrahlar tarafından planlanır ve uygulanır. Hasta ihtiyaçları daima göz önünde bulundurulur ve tedavi hastanın ihtiyaçları doğrultusunda uygulanır. Kliniğe il dışından gelen hastalar için ücretsiz havalimanı servis araçları tahsis edilmiştir. Ayrıca konaklamaları için otel anlaşmaları yapılmıştır.

Kliniğe gelen her hasta ile özel olarak ilgilenilir ve tüm konaklama, ulaşım gibi ihtiyaçlar profesyonel ekip tarafından karşılanır. Operasyon sonrası kontroller için hasta tekrar kliniğe çağrılır. Kullanması gereken ilaçlar ve dikkat edilmesi gereken durumlar hastaya bizzat uzman hekimler tarafından anlatılır. Hasta dilediği her vakitte ameliyatını yapan doktora ulaşabilir. kliniğinde aldığınız hizmeti değerlendirmeniz mümkündür.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim