İmplant tedavisi yaptıracak olan hastaların Merak ettiği en önemli konulardan birisi tedavi sürecinin nasıl ilerlediğidir. Birden Fazla tedavi aşamasının olması ve bu tedavi aşamalarının aralıklarında belirli süreler bulunması sürecini nasıl ilerlediği konusunda merak uyandırmaktadır.

İmplant tedavisi ne kadar sürer

İmplant tedavisi farklı birkaç aşamadan oluşmaktadır öncelikli olarak eksik dişlerin yer aldığı bölümleri enfeksiyon ve iltihaplardan arındırılarak tedaviye uygun hale getirilmesi gerekmektedir. Çene kemiğiniz İmplant tedavisi için uygun bir sağlıkta ise Tedavinin ilk aşaması olarak titanyum vidaların buraya yerleştirilmesi gerekecektir. Bu alanda Uzman Diş Hekimleri sahip oldukları deneyim ve tecrübe ile titanyum videoları bir muayenede çene kemiğinize yerleştirilmektedir. Çene kemiğine yerleştirilen bu vidaların kaynaması ve çene kemiği ile bütünleşmesi uzun bir süre almaktadır. Hastadan hastaya farklılık gösteren bu süre 3 ile 6 ay arasında değişmektedir.

Kıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavisi ile Umutlar Yeşeriyor Kıbrıs'ta Tüp Bebek Tedavisi ile Umutlar Yeşeriyor

Çene kemiğine yerleştirilen implantlar kaynadığında son aşama olarak diş protezlerinin implantlar üzerine yerleştirilmesi söz konusudur. Daha önceden alınan diş protezi ölçülerinize göre hazırlanmış olan protezler yine tek bir muayene sürecinde vidaların üzerine yerleştirilmektedir. Her bir implant başına diş protezlerinin yerleştirilmesi süresi ortalama 10 dakika sürmektedir.

İmplant tedavilerinde sürecin kusursuz bir şekilde tamamlanması ve uzun yıllar dayanıklı bir kullanım için bu alanda uzman ve deneyimli diş hekimleri tarafından uygulamaların yapılması tercih edilmektedir. Diş Hekimi DEVRİM TECİRLİ İmplant tedavisi uygulamalarında başvuracağınız en başarılı diş hekimlerinden birisidir. Diş Hekimi DEVRİM TECİRLİ’den ön muayene Randevusu talep edebilirsiniz. bu muayene de kendi ağız yapınıza göre implant tedavinizin ne kadar süreceği ve sizlere ne kadara mal olacağı konusunda en net bilgilere ulaşabilirsiniz

Editör: TE Bilisim