Firmamızın ürettiği hasta yatakları sayesinde insanlar oturma pozisyonunda yemeğini yiyebilir, sohbet edebilir ve daha birçok aktiviteyi gerçekleştirebilir. Ayrıca çok daha sağlıklı bir yaşam sürebilirler.

Hasta Yatağı Çeşitleri Nelerdir ?

Hasta yatakları motorlu ve motorsuz olarak iki gruba ayrılır. Motorlu hasta yatakları 4 motorlu olarak kategoriye ayrılır. 1 motorlu sayesinde hasta kişi baş çevresini hareket ettirebilir. 2 motorlu hasta yatakları sayesinde hasta kişi baş ve sırt çevresini hareket ettirebilir. 3 motorlu hasta yatakları sayesinde hasta kişi baş, sırt ve ayak bölgelerini hareket ettirir. 4 motorlu hasta yatakları yoğun bakım ünitelerinde kullanılır.

Motorsuz hasta yatakları 2 gruba ayrılır. Bir kademeli hasta yatakları sayesinde hasta kişi baş bölgesini hareket ettirebilir ve iki kademeli hasta yatakları sayesinde hasta kişi baş ve sırt bölgesini hareket ettirebilir. Motorsuz hasta yatakları yatağın yanında bulunan bir kol sayesinde hareket ettirilebilir. Motorlu hasta yatakları ise uzaktan kumanda ile komut ettirilir.

Hasta Yatağı Özellikleri

Hasta yatakları lazımlıklı ve duş alma özelliğine sahiptir. Lazımlık bulunan modelleri sayesinde hasta birey hiç zorluk çekmeden tuvalet ihtiyacını giderebilir. Duş alma özelliği bulunan hasta yataklarında hasta kişi hiç zorluk çekmeden banyo ihtiyacını giderebilir. Her ikisi de gerekli tesisata sahiptir. Bu sayede hem hasta bireyler hem de hasta bakıcıları daha konforlu bir hastalık süreci geçirir.

Hasta Yatağı Fiyatları

Hasta yatağı fiyatları hasta yataklarının özelliklerine göre belirlenir. Motorlu hasta yatakları daha pahalı olurken motor sayısı yükseldikçe de fiyat artış gösterir. Fiyatlarımız müşterilerimizin bütçesine uygun olarak üretilmiştir. İhtiyacınıza göre hasta yataklarından temin ederek hem kendinizi hem hastanızı rahata erdirebilirsiniz.

Kaynak:

Editör: TE Bilisim