Hamam böcekleri yaşam alanlarımızda bizi en fazla rahatsız eden haşerelerin başında gelmektedir. Evimiz de hiç beklenmedik anlarda karşımıza çıkan bu haşereler oldukça rahatsız edici görüntüleriyle yaşam alanlarımızda görmek istemeyeceğimiz böceklerdendir. Kapalı mekanlarda yaşama uyum sağlayabilen bu canlı türleri su, sıcaklık ve besin gibi ana sebeplerle bulunduğumuz alanlara gelirler.

Devamını okumak için ; hamam böceği ilaçlama

Hamam böcekleri yaşam alanlarımıza nereden gelirler?

Hamam böcekleri yaşam alanalarımıza bina boşlukları, süpügeliker, kapıaltı boşlukları, kırık yada bozuk pencereler, tesisat hatları ,giderler gibi birçok alandan gelebilirler. Hamam böcekleri evlerimize geldikten sonra suyun ve sıcaklığın daha elverişli olduğu mutfak, banyo, kiler, tuvalet gibi alanlara yönelirler. Özellikle gece veya karanlık ortamlarda hareket etmeyi seven bu haşereler hiç ummadığımız yerlerde ve zamanda karşımıza çıkabilirler.
İstanbulilaclama.com ; hamam böceği ilaçlama

Hamam böceklerinden Nasıl Kurtulabilirim?

Hamam böceklerinden kurtulmak çok ta kolay değildir. Bireysel olarak verilen mücadelelerde böcek öldürmek asla onlardan kurtulduğunuz anlamına gelmez. Hatta hamam böcekleri çok hızlı sürede üreyebilirler. Bu durum hamam böcekleri ile mücadele ederken zaman kaybetmenin en kötü işlem olacağı gerçeğini ortaya koymaktadır.

Firma tavsiyesi Altunilaclama.com ; hamam böceği ilaçlama

Peki en doğru ve kaliteli ilaçlama hizmetini nasıl alabilirsiniz? İstanbul da hizmet veren En iyi firmaları sizin için bir araya getirdik. Özellikle ilaçlama hizmeti alırken doğru ilaçlama firmasını seçmek göründüğü kadar kolay değil. Kurumsal olmayan ruhsatsız olmasına rağmen insanlara hizmet sunmaya çalışan bir çok firma bulunmaktadır.
İstanbul da 20 yılı aşan tecrübeleriyle Sağlık Bakanlığı Ruhsatlı ve TSE Belgeli ilaçlama hizmeti sunan En iyi firmalar;
,
Altunilaclama.com

istanbulilaclama.com

ilaclama.com.tr   bu firmalar alanlarında en iyi ilaçlama hizmetini sunan firmalardır.

Hamam böceği ilaçlaması yaparken Nelere dikkat edilmelidir?

Hamam böcekleri bir çok farlı türe sahip geniş bir böcek ailesidir. Ülkemizde en fazla görülen hamam böceği türleri ise ; alman hamamböceği, şark hamam böceği, Amerikan hamam böceğidir. Halk arasında kalorifer böceği, karafatma böceği de hamam böceklerine ait türlendendir.

Hamam böcekleri türlerine göre farklı davranışsal özelliklere sahiptirler. Bu durum yapılacak olan ilaçlama yönteminide oldukça etkilemektedir. Hamam böcekleri için uygulanan sıvı ve jel ilaçlama metodu hamam böceklerine göre değişkenlik göstermektedir. İlaçlama yapılmadan önce haşere türü ve kaynağı doğru tespit edilmelidir. Alanında tecrübeye sahip sertifikalı firmalar keşif ve analiz işlemlerinde başarılı olmaktadırlar.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim