Firma, özellikle kullandığı son teknoloji ürünü olan cihazları ve deneyimli personeli ile kurulduğu günden itibaren hizmetlerindeki kalite ve çeşitliliği, arttırarak devam ediyor. Müşteri memnuniyetini ve hasta haklarını daima ilk planda tutan firma, tüm tesis ve hizmetlerini sağlık bakanlığının kurallarına uygun olarak veriyor. Firma hastaları için verdiği tüm hizmetlerde dürüstlükten taviz vermiyor ve sadece gerekli olan tedavileri yaparak, haksız kazanç elde etmiyor.

Firmanın Özellikleri

Firma, ekipmanları, kadrosu ve poliklinik odaları olarak en modern İzmir özel diş hastanesi olarak sektörde yerini almıştır. Firmanın tamamen profesyonellerden oluşan kadrosunda; ağız, diş ve çene cerrahi uzmanı, ortodonti ve protetik diş tedavisi uzmanları, asistan ve hasta kabul elemanları bulunuyor. firmanın polikliniğinde, engelli hastaların da kullanımına uygun olarak tasarlanmış; dört adet klinik, sefalometrik ve panoramik röntgen odası, sterilizasyon odası, fotoğraf stüdyosu, çocuk oyun salonu, hastalar için bekleme salonu, laboratuvar ve mutfak gibi bölümler bulunuyor.

Firmanın Hizmetleri

Firmanın vermiş olduğu hizmetler şunlardır:

1. İmplant

2. Zirkonyum diş kaplama

3. Ortodonti: çene yapısındaki bozukluklar, erken yaş süt dişi kayıpları ve diş boşlukları gibi.

4. Diş beyazlatma: ev ve ofis tipi diş beyazlatma teknikleri.

5. Estetik diş hekimliği uygulamaları: dişlerdeki renk, form ve şekil bozuklukları, gülüş tasarımı ve estetik diş dolgusu gibi.

6. Ağız, diş ve çene cerrahisi: gömülü diş çekimi, çene kemiği ve eklemlerin düzeltilmesi gibi.

7. Protetik diş tedavisi: diş sallanmaları ve travmalar gibi.

8. Restoratif diş tedavisi: dişlerdeki dizilim bozukluğu, renk uyuşmazlığı ve diş kırıkları gibi.

9. Kanal tedavisi

10. Diş eti hastalıkları

11. Çocuk diş hekimliği

Diğer Hususlar

Firma ayrıca yurt dışından gelecek olan randevulu hastaları için gerekli olan her türlü hizmetleri de sağlıyor. Firma hastalarının tedavilerini çok büyük bir sorun yoksa ilk gelişlerinde halletmeye çalışıyor. Firma ayrıca uyguladığı en uygun implant fiyatları ile herkesin bu hizmetten faydalanmasını da sağlıyor.

Editör: TE Bilisim