Urlu ve Bardakçı önemli günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve çalışanlarına teşekkür etti

Kabataş iskelesinde saat 17.00 da başlayan Boğaz turu 21.00 a kadar devam etti.

Gemiye alınan protokol üyeleri ile beraber 22 ve üstü yıl emek veren hastane çalışanlarına ilk olarak geminin üst katında konteyl eşliğinde plaket takdimi yapıld.

İlk selamla konuşmasını Hastanenin Başhekimi Dr.Mahir Erkul yaptı. Akabinde alt salonda muhteşem bir akşam yemeği ikram edildi.

Müzik ve eğlence ortamında gönüllerince eğlenen hastane çalışanları İşverenleri Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Tahsin Bardakçı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hüseyin Urlu başta olmak üzere hastane yönetimine teşekkür ettiler.

Hastanenin kurucu ortağı Dr.Tahsin Bardakçı Duygusal bir konuşma yaptı

Bugün burada size hitap ederken 30 sene önce dostum arkadaşım ve ortağım sayın Hüseyin Urlu ile Çamlık hastanesini kurarken yaşadığımız zorluk ve sıkıntılar aklıma geldi.

Bugün 30 senesini geride bırakan ve şu an 170 çalışanımız ile halkımıza sağlık sunmaya devam ediyoruz. Zaman zaman kızdığım sinirlendiğim olmuştur ama hiçbir zaman kin gitmedim.

Çamlık olarak güzel bir aileyiz. Şu an 30 yaşındayım 30 sene sonra kimseye söz vermeyin 60 yaşımda yine bir tekne gezintisi ile hep beraber 60. Yılımızı kutlayacağız dedi.

Hastane çalışanları bir sürpriz yaparak Dr.Bardakçı’ya bir plaket takdim ettiler

Op.Dr.Genel Cerrahi Uzmanı Hüseyin Urlu’da birer selamla konuşma yaptı ve İstanbul Times Tv den Hüseyin Çetiner’e Çamlık’ın serüvenini anlattı

Tıp fakültesinden mezuniyetim 1973 senesinde oldu. 16 sene bir klinkte çalıştım.

Ancak hayalimde Ülkeme sağlık alanında yatırım yapmak vardı. Sene 1989 olunca Bakırköy Çamlık semtinde Arkadaşım Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr.Tahsin Bardakçı ile bir hastane kurmaya karar verdik.

Bu hastanemizi açmadan önce Tahsin bey ile beraber 16 sene bir klinikte beraber çalıştık.

Tam 3 yıl bina ve bürokratik işlemler ile uğraştıktan sonra hastanemizi 1992 yılında hizmete açabildik. 27 senedir halkımıza güzel sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

Logomuzun bile çok önemli anlamı var. Gördüğünüz gibi semtin adından dolayı Çam ağacını logomuzda kullandık.İki Çam ağacı olması da 2 ortağına izafeten kullanıldı.Çam sağlık açısındanda insan sağlığına faydalı olan bir ağaçtır.Burada Çamlık hastanemize 20 sene ve üstü hizmetleri olan çalışma arkadaşlarımıza plaket takdimi yapmak ve beraber İstanbul’un güzelliklerini görmek için tekne turu ile 30. Senemizi kutlamaya karar verdik.

Urlu’nun konumasından sonra hastane çalışanları bir sürpriz yaparak plaket vermeleri olukça hoş oldu.

Aramızda İstanbul Vali yardımcımız sayın Hulusi Doğan, Has Turizm ve Mercedes Benz Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali,Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Sami Er,Hatay İş adamları ve Bürokratları dernek abşklanı İbrahim Güder başta üzere bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

İstanbul Times Yayın grubu olarak sizde sürekli markalarımıza değer katmak için yayın yapıyorsunuz sizede teşekkür ederim şeklinde konuştu.

Neler konuştular ?

İstanbul Vali yardımcısı Hulusi Doğan Değerli dostlar hepinize Çamlık Hastanesinin bu güzel programı nedeni ile teşekkür ederim.

Daha önce Avrasya hastanesinde yapılan bir toplantıda Hüseyin abi kapalı bir mekanda değil Boğaz turu eşliğinde bir program yapalım demiştim.

Ama demek ki Hüseyin abinin kıymetlisi Çamlık hastanesi imiş ki o talebimizi Çamlık Hastanesi için yaptılar.

Ben Burada sayın Hüseyin Urlu’ya,Tahsin Bardakçı’ya teşekkür ederim.Çalışan arkadaşlarımıza da alacakları plaketleri hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.

FatihBelediye Başkan yardımcısı Sami Er ‘de evlatlarının sağlık konusunda bütün hizmetleri Çamlık hastanesinde aldıklarını ifade ederek Çamlık Hastanesi’nin bizim ailemiz için önem ve anlamı çok farklı.Dr. Tahsin Bardakçı ve Dr.Hüseyin Urlu ve emeği olan bütün çalışanlara teşekkür ederim dedi.

Has Tur ve Mercedes Benz Otomotiv yönetim kurulu başkanı Latif Karali, Ömer Urlu,İbrahim Urlu,Muzaffer Urlu ’da birer konuşma yaparak Çamlık Hastensinin 30.senesi nedeni ile duygu ve düşüncelerini ifade ettiiler.

Hastanenin tarihçesi

30 MAYIS 1992 tarihinde faaliyete geçmiş bulunan hastane, Bakırköy ile İncirli arasında 5000 m²'lik yeşil alan içerisinde 45 yatak kapasiteli, 50 araçlık ücretsiz otoparkı bulunan bir sağlık kuruluşudur.

Hastane 1996 - 1997 döneminde İstanbul Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen ödül töreninde ödüle layık görülen 5 özel hastane arasında yer almıştır.
Ciddi ve deneyimli bir sağlık kuruluşu olan hastanede kaliteli ve çağdaş sağlık hizmeti verilmektedir.

İletişim için Adres :

Adres

:

Zuhuratbaba Mah. Yücetarla Cad. No:46

Bakırköy / İSTANBUL

Tel

:

0(212) 543 56 10 - 17 (7 HAT)

Randevu

:

0(212) 543 56 11

Faks

:

0(212) 543 56 18

E-posta

:

i[email protected]

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim