Avrasya Hastaneler Grubunun ücretsiz olarak yıllardır Zeytinburnu Yerleşkesinde Cuma günleri yapmış olduğu sağlık seminerlerinin bu haftaki konuşmacıları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Op.Dr İstepan Suna,Op. Dr Tamer Sözen ve kat hemşiresi Mükkerem Kiremitçi yararlı bir sağlık sunumu yaptılar..

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç


Açılış ve sunuş konuşması yapan Avrasya Hastaneleri Zeytinburnu Yerleşkesi İdari Amiri Gönül Dilek ‘in  şu sözleri ile etkinlik başladı;

Avrasya Hastaneleri’nin en önem verdiği branşların başında birisi de kadın hastalıkları ve çocuk sağlığı olmaktadır. Bu önceliğimiz gereği birbirinden başarılı 6 uzman kadın hastalıkları ve doğum hekimimiz ile bu alanda hastalarımızı kaliteli ve iyi bir sağlık hizmeti sunduğumuz için çokça tercih edilen bir kurum olmaktayız.

Doğru teşhisler, tedaviler ve başarılı doğumlar gerçekleştiren tüm hekimlerimize teşekkür ederiz.

Yatan hasta süreçlerinde serviste yatan hastalardan tedavileri boyunca ilgi, alaka, Güleryüz ve tecrübelerini esirgemeyen hemşirelerimizin de desteği ile hastanemizden memnun ayrılan ailelerin büyük yer tutmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Alkışlarınız ile Op.Dr.İstepan Suna’yı sahneye davet ediyorum” dedi.

Op.Dr.İstepan Suna Avrasya Hastanelerinde  kadın ve bebek sağlığını anlattı                                                                                                                                               

Op.Dr.İstepan Suna Gönül Dilek’in açılış konuşmasından sonra sahneye gelerek Sağlık sektöründeki Süreç yönetim konusunda bilgiler sundu. Daha sonra tecrübeli kadın doğum uzmanı Op.Dr.Tamer Sözen’de  bilgi birikimlerini paylaştı.

Kat Hemşiresi Mükkerem Kiremitçi sunum yaptı

Doğum hizmetlerinde amaç nedir ?

Doğum eyleminin bilimsel kurallar ve kabul görmüş yaklaşımlar çerçevesinde gerçekleştirilmesiyle anne ve bebeğe hasta güvenliği ilkeleri doğrultusunda gerekli bakım, yönlendirme ve eğitim hizmetlerinin sunulmasıdır.

Doğun olayında en önemli etkenler nelerdir ?

Doğum eyleminin gerçekleşmesi sürecine kadar geçen zamanda, gerek doktor ve hasta danışmanları , gerekse eylem süresince ebe, hemşire ve yardımcı destek personellerinin katkıları çok büyüktür. Doğum  eylemi  kimilerinin düşündüğü gibi basit bir olay değildir.

Doğumda hemşire ve yardımcı personelin katkısı tartışılmaz

Doğum eylemi ister  NSD isterse sezeryan ile gerçekleşsin, hastanın servise alınışından taburcu olana kadar geçen sürede hemşire ve yardımcılarının katkı ve emekleri tartışılmaz. . Doğum sonrası bakım , hasta takibi ve tedavisi tam anlamıyla profesyonelce verilmesi gereken bir hizmettir. Biz hastanemizde bu hizmeti yardımcı sağlık ekiplerimizle tam ve eksiksiz verebilme şansına sahibiz.

Doğum ve kadın hastalıkların Avrasya Hastaneleri olarak çok iyi bir yerdeyiz

Hasta takibi, tedavisi ve eğitimi konusunda doğum servisimiz kusursuz diyebileceğimiz özveri , dikkat ve şefkatle hizmetlerini sunmaktadır. Bu vesile ile hasta ve yakınları tarafından takdir ve teşekkürle karşılanmaktadır. Servis hemşirelerimizin ve yardımcı personelimizin yakınlığı ve şefkatli tutumları sayesinde ; hastanemiz hastalar tarafından tercih edilmektedir.

Op.Dr. İstepan Suna ekip olarak hep beraber kaliteli sağlık hizmeti için buradayız dedi

Bu kadar değerli, şefkatli ,özenli ve bilgili doktor, hemşire, ebe ve yardımcı sağlık personeli arkadaşlarımızla birlikte çalışmanın vermiş olduğu  mutluluğu tarif etmek mümkün değildir.

Ne mutlu bu hizmet için yola çıkmış ve bayrağı yükseklere taşıma aşkı ile dolu olan Avrasya Hastanesi sağlık çalışanlarına.

Son olarak:

Emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına (doktor, hemşire, hasta danışmanı ve yardımcı destek personelimize) desteklerini bizlerden ve hastalarımızdan esirgemedikleri için kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım  diyen Suna alkışlarla sahneden indi.

Daha sonra teşekkür belgeleri için sahneye davet edilen Op.Dr.İstepan Suna ve ekibine belge takdiminden sonra Hastaneler Grubunun  Genel Koordinatörü İbrahim Urlu Avrasya Hastaneler grubunun marka değerini yükseğe çıkaran bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

Sunum hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim