Düş değil Avrasya gerçeği 

Bu başlık Avrasya Hospital'in hizmete girdiği 1999 yılından kısa bir süre sonra 2000 yılının Ocak-Mart sayısı dergisinde kullandığı bir başlıktan aldık.

Avrasya Hospital'in kurulduğu günden bu yana vizyon ve misyon olarak sürekli gelişme ve ilerlemeyi kendine hedef seçtiği bugün aldığı "2011 Avrupa Kalite ödülü" ile tescilledi.  Avrasya Hospital'in bugün sektörde % 90 bilinirlik oranına sahip olmasının tesadüf olmadığı kuruluşunda ciddi ve sağlıklı bir stratejik yol haritasına borçlu olduğu da anlaşılmış oluyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber


Nereden nereye ?

Opr.Dr.Hüseyin Urlu 1999 yılına kadar  bir çok hastanede çalışmış,bazı sağlık kurumlarında da ortak olarak hekimlik bilgilerini hastalara şifa dağıtarak kullanıyor. Hekimliğe ilk başladığı gün hayalini kurduğu kendisine ait bir hastane açma fikri 1999 yılında gerçek oluyor. Avrupa ve Asya arasında köprü vazifesi görecek olan 
bir kurum olması adına isim olara Avrasya Hospital ismini verdikleri kurum  nihayetinde dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel  tarafından açılışı yapılıyor. 

Hastanenin çalışmalarını halka duyurduğu deginin ilk sayısında 12 yıl önce aynen şunlar yazılıydı;  

Yıl : 2000 Sayı : 1 Dönem : Ocak- Mart dergisinden

"Öyle bir mentalite düşleyin ki insana en az insan sağlığı kadar önem versin ! Öyle bir bina düşünün ki,temelindeki  ilk demirden, çatısındaki son demire kadar hastane amacıyla inşa edilsin ve hedef doğrultusunda hizmete sunulsun ! Öyle bir teknoloji düşünün ki Amerika'nın ve Avrupa'nın gelişmiş tekonolojisini ayklarınıza getirsin.Öyle bir kadro düşünün ki,akademik kariyeri bilim adamları,uzmanlığının zirvesindeki kaliteli hekimlerle dolu olsun...

Derginin ilk sayısında adeta Avrasya Hospital'in stratejik yol haritasını çizen idari kadro bu perensipli ve düzenli çalışma sayesinde kuruluşundan 12 sene sonra İngiltere'nin başkentinde yapılan bir törende " Himzet kalitesi dalında" ödüle layık görüldü.

Londra'daki ödül törenine katılıp Avrasya Hosipatl'in plaketini alan Hastanenin genel koordinatörü İbrahim Urlu yurda döner dönmez ayağının tozu ile aldıkları ödülün mutluluğunu İstanbul Times ile paylaştı.  

İbrahim Urlu gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi ; "Sağlık alanında yaptığımız başarılı çalşışmalardan dolayı böyle  önemli bir ödül aldığımız için çok mutluyuz dedi.Urlu konuşmasını şu şekilde tamamladı. "Bu ödülün kazanılmasında hastabakıcımızdan,tutun yönetim kurulu başkanımıza kadar herkesin katkısı var. Gazeteniz aracılığı ile bu ödülü almamızı sağlayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum dedi. 

İstanbul Times
ailesi olarak biz de Avrasya Hopsital ailesinin bu başarısını kutlar her şeyin gönüllerince olmasını dileriz.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


Editör: TE Bilisim