Yaptığı bir birinden farklı çalışmalarla gündemde kalmayı başaran Avrasya Hospital yine bir ilke imza atarak Zeytinburnu’nda bulunan okulların Lavabolarına “ Hijyenik El Yıkama” insörtü astı. 

Temizliğin öncelikle okullarda öğretilmesi gerektiğini belirten Avrasya Hospital Basın Yayın Halkla ilişkiler Müdürü Emre Toker, Zeytinburnu’ndaki tüm okullara tek tek ulaşıp insörtleri kendi elleri ile taktıklarını ifade etti. 

İlk olarak Adile Mermerci Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Şeker’i makamında ziyaret eden Emre Toker ve Hemşire Çiğdem Saygılı uygulama hakkında bilgiler verdi.

Yapılan uygulamanın çok güzel olduğunu ve Avrasya Hospital’ın bu konudaki çalışmasını taktir ettiklerini belirten Şeker, öğrencilerin bu insörtler sayesinde Hijyenik olarak nasıl el yıkanması gerektiğini kolaylıkla öğreneceklerini söyledi. 

İMKB Meslek Lisesi Müdiresi Hatice Orhan uzun süredir buna benzer insörtler aradığını belirterek, daha önce büyük alış-veriş mağazalarında gördüğü bu uygulamanın Avrasya Hospital sayesinde kendi okullarında uygulanmaya başlamasına sevindiğini ifade etti.

Editör: TE Bilisim