OPR.DR.HÜSEYİN URLU MESAİ ARKADAŞLARIMIZIN ÖZEL VE MESLEKİ GÜNLERİNİ ÖNEMSİYORUZ DEDİ…

Gazetemize konuşan Avrasya Hastaneler Grubu kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Opr.Dr. Hüseyin Urlu şunları söyledi “Biz hastaneler grubu olarak mesai arkadaşlarımızın özel ve mesleki günlerini önemsiyoruz. Bildiğiniz üzere 12 Mayıs Dünya hemşireler günü olarak kutlanıyor.

Biz de hem Zeytinburnu hem de Gaziosmanpaşa Küçükköy yerleşkemizde görev yapan sağlık camiamızın olmazsa olmazı olan hemşirelerimizin 12 Mayıs Hemşireler gününü kutladık.

Sağlık camiası olarak son 100 yılın en kritik sürecini bu pandemi sürecinde yaşadık.Çok azalmış olsa da henüz pandemi tam manası ile bitmiş değil. Bu süreçte de sağlık çalışanlarımız olağanüstü bir çaba sarf ederek nasıl bir hastanın daha sağlığına kavuşmasına katkı sunarızın hesabını her zaman yaptılar ve yapıyorlar.

Bir kez daha gazeteniz aracılığınız ile başta Avrasya Hastaneler Grubunda çalışan hemşirelerimiz olmak üzere bütün hemşirelerin 12 Mayıs hemşireler gününü kutlarım şeklinde konuştu.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Sanatçı Settar Tanrıöver'in Yoğun Bakım Tedavisi Devam Ediyor Sanatçı Settar Tanrıöver'in Yoğun Bakım Tedavisi Devam Ediyor

Editör: TE Bilisim