Ödüllü yılbaşı kutlamasına yoğun katılım oldu

Hastanenin başarılı idare amirlerinden Gönül Dilek’in yaptığı sunum ile başlayan 2018’ e veda ,2019’ a merhaba etkinliği Avrasya Hastanesi Konferans salonunda yapılan programa çok sayıda idareci ,doktor, hemşire ve hastane çalışanı katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner  

İlk konuşmayı hemşireler adına ilk hastanenin başhemşire yardımcısı Ümran Karahan Bal yaptı. Bal Avrasya da çalışmaktan dolayı çok memnun ve mutlu olduğunu ifade ederek hep beraber ekip ruhu ile çalıştığımız için kurumumuz bir çok alanda başarılara imza atıyor dedi.

Daha sonra ise uzun süre hastanede görev yapan doktorlar adına Op. Dr. Nurcan Dalan bir konuşma yaptı. Op. Dr Dalan uzun bir aradan sonra yeniden Avrasya’da çalışma başlamış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Yakın zamanda Hastanede çalışmaya başlayan Uzman Doktor İsmail Çelik’te bire konuşma yaptı.

Başhekim Uz. Dr. Türkan Uslu’da yaptığı Yeni yıl konuşmasında şunları söyledi “2018’ de gerek sağlık alanında gerekse de ülkemize yaptığımız ekonomik katkından dolayı kurumuz bir çok yerden teşekkür belgeleri, takdir plaketleri alıyor. Bu başarı sadece biz yöneticilerin çalışmaları ile değil hepimizin işimizi sevmesi ile oluyor. Gerek sağlık bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde aldığımız yüksek puanlardan dolayı gerekse de Türkiye İhracatılar Meclisi tarafından yapılan hesaplamalarda 500 kuruluş içinde iyi puanlar ile dereceye girmemizde hepinizin payı var. Emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Yönetim kurulu başkanı Op.Dr.Hüseyin Urlu hepinizle gurur duyuyorum dedi

Avrasya Hastaneler Grubu bünyesinde elde edilen bütün başarıların baş mimarı olan Op. Dr. Hüseyin Urlu 2018 ’e veda 2019’ a merhaba etkinliğine hastanenin eczanesini işlete eşi Eczacı Nermin Urlu ile beraber katıldı.

Konferans salonunun hınca hınç dolu olduğunu görmekten dolayı mutluğunu gizlemeyen Dr. Urlu şunları söyledi “ Öncelikle 2018 yılında hem sağlık hem de ticari olarak elde ettiğimiz başarılarda hepinizin emeği var. Zaten başarı bütün çalışanların işini sevmesi ile olur. Doktorların iyi olması tek başına başarı getirmez. Hemşireler, hasta bakıcılarımız, Hasta karşılayan çalışanlarımız, veznecilerimiz, otopark görevlilerimiz özetle hasta, hastanemize ayak atar atmaz kiminle karılaşıyorsa hepsinin bu başarıda emeği var. Herkese çok ama çok teşekkür ederim. Burada 2018’ de yaptıkları çalışmalar ile yüksek puan alanlar arasında bazı arkadaşlarımız altın kazandı. Hepsinin başarılarının 2019’ da da devam etmesin dilerim. İyi ki varsınız. Hepinizin yeni yılını en kalbi şekilde kutlarım şeklinde sözlerini tamamladı.

Program Altın ödülü ile bitti

2018 performans analizi değerlendirmesi sonucu yüksek puan almış 5 hasta bakıcı personel altın ile ödüllendirildi.
 

Yeni yıl kutlaması milli piyango bileti ve yılın şanslılarının çekilişle seçildiği altın ödüllerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim