Hz.Peygamberin (s.a.v.)'mın vekilleri alimler,ulemalar,imamlar  hocalar,vaizler ve ilahiyatçı kardeşlerim kendinize çekidüzen verin ellinizi vicdanınıza koyun,seyyid ve şeriflerin haklarını inkâr etmeyin mahşerin o'korkunç gününde bütün insanlar,cinler,ve 

mahlukatlar bizim ceddimize şefâat ya rasulullah diye bağıracaklar,Rasulullahta onlara şefkat kollarını açacak,sizlerde resulullahın önünde mahçup durumuna düşmemek için,hiç kimsenin etkisi altında kalmadan görevinizi dosdoğru yapın gerçekleri söyleyin mümin ve müslümanlara islam dinini ve bu dininin kurucusu,olan resulullahın âl-i âbâsını'da noksansız olarak anlatın;sizler? 

ne zamana kadar bu kutlu soyu inkâr edeceksiniz.

Siz müslümanlara islamiyeti bilerek eksik anlatiyorsunuz.Allah rasulunun soyunu Âl-i 

Âbayı'da" inkâr ediyorsunuz!!! Bizde?

Size,mahşeri,ahireti, mizanı,azabı,sıratı,ateşi,

ve cehennemi hatırlatırız.Çok iyi bilin ki;Allah'u Teâlâ Kötü Niyetli Alimler için CEHENNEMDE YAPTIRDIĞI  "HASİNA ADLI ATEŞ ŞEHİR'İNİ HATIRLATACAĞIZ..."

O gün;

“Size hiçbir uyarıcı gelmemiş miydi?”

(mülk 8)

"Size düşünecek kimsenin düşünebileceği kadar bir ömür vermedik mi? 

Size uyarıcıda gelmedi'mi?" 

(Fatır 37)

Sorularına!!!!;

"Bize ne bir müjdeci, ne de uyarıcı gelmedi

maide suresi 19

Demeyesiniz diye işte sizi uyariyoruz ve ateş ile korkutuyoruz 

belki düşünüp akıl ederseniz,belki bildiğiniz ve beslendiğiniz dinin yalnız oruç namaz kurban hacdan ibaret olmadığını anlarsınız, belki geçim kaynağı olarak kullandığınız dinin hüküm dini olduğunu anlarsınız da bu gafletinizden uyanırsınız diye ihtar ediyorum!!! 

Şimdi çok merak ediyorum!!! Bilerek unutuğunuz,ve unuturduğunuz Allah Rasulunun/Ehli beyti (soyununun) hesabını nasıl ödeyeceksiniz acaba !!!

Biz Rasulullah'ın Ehl-i Beyti olarak öyle bir aileyiz'ki bizi seven kimseler ruhunu teslim ettiklerinde iyi hal üzere mümin ve imanını kurtarmış kamil bir insan olarak vefat ederler...

 Hz.İmam Ali (K.V.) Ceddimiz

Haris-i Aver'e Şöyle  buyurmuştur...

"Bizim sevgimizin üç yerde size yararı olacaktır:"

1.Ölüm Meleği canınızı almaya gelince.

2.Mezarda münker ve nekir sizi sorguya çekince

3.Allah-u Teâlâ'nin huzurunda durunca...