Yıllardır İslam Ülkelerinin idarecilerinin kalp gözü açık olsun ve oynanan oyunları görüp ona göre tedbir alsınlar diye söyleye söyleye ağzımda tüy kalmadı.

Artık söylem değiştirdim neden mi ?

İslam ülkelerinin başında olan idarecilerin ekseriyeti bir şekilde emperyalistlerin güdümünde. Bu sebepten dolayı artık onlardan bir şey istemenin manasızlığı ortaya çıktı.

Şu an sadece Elhamdülliah Müslümanız diyen haklardan bir talebim var.

Ya ölümden kurtulmak için topluca HIRİSTİYAN olun yada Onur ve izzetiniz ile şehadet şerbetini içmek adına iyi bir şekilde organize olun ve savaşın yani ya istiklal ya ölüm deyin.

Müslümanlar tarihin hiçbir devrinde bu kadar onursuz ve izzetsiz olmamıştı

AraKAN’daki kardeşlerimizin satırlarla doğranması, diri diri üstüne benzin dökülüp yakılması sonrada seyredilmesi bizi rahatsız etmiyorsa daha doğrusu BUDİST adilerine cezasını vermek adına çareler aramıyorsak yazıklar olsun bize.

Türkiye bir şeyler yapmalı

İlk olarak şehadeti şerbetini içmeyi göze alan 200 özel yetişmiş subayı Arakan’a gönderip halkı örgütlemeyi denemeliyiz. Aksi halde canları istediği zaman buradaki savunmasız Müslümanları hunharca katletmekten zevk alan BUDİST adilerine yapmayın etmeyin demekle bir şey yapılmaz.

Bu şartlar altında laf kalabalığı yapıp uzun bir yazı yazmak da yersiz ve gereksiz bu şekilde onursuzca yaşamaktansa adam gibi ölmek daha şerefli değil mi ?

Yeter ,Yeter, Yeter...

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner