18 ay önce tanışan Lewis Walker (21) ve Emma Schofield (27) ilişkilerini bir evlilikle taçlandırmak amacıyla nişanlanmaya karar verirler.

Bunu bildirmek için de Lewis'in babası Darren'ın (43) evine giderler. Ancak Emma, Darren'ı görür görmez tutulur. O görüşmeden sonra birkaç beraber dışarı çıkarlar.

Sekiz ay önce iki nişanlı tekrardan Darren'ın evine giderler. Akşama kadar yemek yiyip içki içerler. Ama inşaat bekçisi Lewis'ı o akşam acil olarak işten çağırırlar.

İşte olay da o andan sonra başlar. Emma ve Darren yakınlaşır. Birlikte olurlar. Ertesi günlerde pişmanlık duysalar da birlikte olamaktan geri duramazlar.

Uzun zaman geçtikten sonra üçünün bir arada olduğu sırada Emma, Lewis'a babasıyla birlikte olduğunu ve onu sevdiğini söyler. Lewis ise duyduğu bu haberden sonra yıkılır.

Baba ve oğul kavga etmeye başlarlar. Sonra oğlu "ceheneme kadar yolunuz var" diyerek evi terk eder ve o günden sonra ne Emma ne de babası ile konuşur. Böylelikle aile dağılır. Baba, zamanla ilişkilerinin düzeleceğini umuyor ama oğlu aynı fikirde değil. (Posta)Garafik:haber3

Editör: TE Bilisim