Zeytinburnu Çağteks’te yapılan düğünde Feruz Kutsal’ı Belediye başkanı Murat Aydın başta olmak üzere birim müdürleri ve mesai arkadaşları mutlu günlerinde kendisini yalnız bırakmamıştı.  Başkan Aydın nikah akdini yaptıktan sonra gelin ve Damattan her ne kadar bemim iki çocuğum olsa da sizden en az beş tane evlat istiyoruz dedi.  Başkan Aydın sözlerini benim çocuklar 2 tane ama 14 yılda en az 3 bin Nikah kıymışımdır. Bu şartlar altında on binlerce torunum var diyerek espri yapması salondakileri güldürdü.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi
 
Feruz Kurtsal gazetemize yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi,Başta belediye başkanımız sayın Murat Aydın olmak üzereNikah şahitlerimiz,Sayın Gökhan Kasap,Av. Ömer Arısoy  ve Ak parti ilçe başkanı Bahattin Ünver’e teşekkür ediyorum. Uzaktan yakından bu mutlu günümüzde bizzat düğünümüz gelerek,çelenk ve telgraf göndererek ortak olan tüm dostlarımıza her iki aile adına da teşekkür ediyorum dedi.
 
Nikahı kıyanda başkan şahitler de
 
Mehmet Emin Kutsal ve Emine Elif Memiş’in nikahını Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın kıydı. Nikahın şahitleri ise Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları Av.Ömer Arısoy, Gökhan Kasap ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver’di.
 
Kimler Kutsal ve Memiş ailelerinin düğününe katıldı ?
 
Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, Zeytinburnu Askerlik şube başkanı ve Garnizon komutanlığı temsilcisi Yarbay Ali Kolukısa,Zeytinburnu Belediye başkan yardımcıları ,Gökhan Kasap,Av.Ömer Arısoy,M.Zafer Alsaç, Başakşehir Belediye başkan yardımcısı Fazlı Korkut, Ak Parti belediye Meclis üyeleri Aydın Çığrıkçı, Engin Şen,Kadir Erbasan,Özcan Doğan,CHPZeytinburnu Belediye meclis üyesi Cengizhan Bahçekaplı, Ak Parti Zeytinburnu Kurucu ilçe başkanı ve Beylikdüzü il genel meclis üyesi Ahmet Dokumacı,Gökalp Mahalle muhtarı Celal Ertuğrul, Merkezefendi mahalle muhtarı Necdet Baykan, Yenidoğan Mahalle muhtarı Hüseyin Sarıyel, Kaymakamlık Güzelleştirme derneği başkanı Nevzat Ukuocak,İstanbul Times ve Zeytinburnu Times Gazeteleriimtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,Zeytinburnu Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Taylan Demirelli,Genel yayın yönetmeni Murat Ergün, Zeytinburnu BelediyesiSosyal işler müdürü Sami Ünlü, Özel Kalem Müdürü Bünyamin Korkmaz, Tahsin Uysal, basın danışmanı İsmail Uluhan, ZİYAD başkanı Ayhan Özsoy, Zeytinburnu eski Pazarcılar dernek başkanı Süleyman Ay, yeni başkan Mustafa Başaran, İş adamı Ömer Ekşioğlu,Abdülhakim Kaya, başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi,bürokrat ve iş adamı Kutsal ve Memiş ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
 
 
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 
 
 
Editör: TE Bilisim