Twitter’a girdikten sonra ünlülerin korkulu rüyası olan Erol Köse, en son tartıştığı Hülya Avşar’ı da sindirdi. Önce Köse’ye sert tepki veren Avşar daha sonra “Seni mahkemeye vermek çözüm değil. Korkunçsun, ya da çok güçlüsün” diyerek geri adım attı...

Şu sıralar magazin dünyası yapımcı Erol Köse’yi konuşuyor. Twitter’a girer girmez deyim yerindeyse tozu dumana katan Köse, birçok ünlünün resmen kabusu oldu. İnanılmaz iddialarda bulunan ünlü yapımcıya çoğu ünlünün ses çıkarmaması, twitter takipçilerini de şaşkına çeviriyor. Köse’nin yenilip yutulmayacak ağır ithamları karşısında bir çok ünlü ya susmayı ya da twitter’dan ayrılmayı tercih ediyor. Bu durumda herkesin aklına “Ünlüler neden Köse’ye cevap veremiyor, neden korkuyor? Köse onların kamuoyu karşısında rezil olacakları açıklarını mı biliyor?” sorusu geliyor!

BU İDDİA YENİLİR YUTULUR GİBİ DEĞİL!: ‘Avşar’ın bende video kaydı ve fotoğrafları var, gerekirse veririm’

Erol Köse, twitter’da tartıştığı Hülya Avşar’a çok ağır anlamlar ifade eden suçlamalarda bulundu.

İşte o satırlar:

* Bak Hülyacım sen beni niye mahkemeye veremezsin ve korkarsın biliyormusun? (Kendinden oldukça emin) Yazdıklarımın gün, tarih, otel, tekne, şahit, güvenlik kaydı, resim, video, foto şeklinde detaylarının zaten mevcut olduğunu ve bunları da gerekirse! sunacağımı bilirsin. (‘Gerekirse’ kelimesi şantaj kokuyor. Ayrıca otelde, teknede yaşanan gizli olay nedir? Video kayıtlarda hangi görüntüler var?”

* Ve yine bilesin ki bunları sunsam mahkemeden fırçayla kovulur, yolda kafana domates yersin... (Kendinden o kadar emin ki.. Hakimin bile o görüntülerin karşısında Avşar’ı salondan kovacak kadar sinirlenmesi çok enteresan)

* Kaya senin asistanın Feraye’ye neden neden gitti, Kaya nelere isyan etti, ikimiz de biliyoruz? Kaya ne sus payı aldı ve neyle geçiniyor? Kaya neden vurulmuştu? Biliyoruz. (Özellikle Kaya Çilingiroğlu’nun hangi konuda sus payı aldığı merak konusu)

* Cem UZANA GELİP ‘Gülben’in dizisini kaldırın yarı fiyata Hülya Show çekeyim’ dediğinde odadaydım bildiğin gibi. (Burada UZANA GELİP cümlesinin büyük harflerle verilmesi kafa karıştırıyor. Uzan’a gelmek, uzanmak. Bilinçli yazılmış gibi)

* Hayatın, Gülben’i bloke ile geçti ama bak boynuz kulağı geçti, o 50 bin, sen bin sattınız. İtiraf ettiğin gibi korkman normal. Zira sen maskeli bir yalancısın ama game over anacım. devamı yrn... (Yalancılık suçlaması ve ‘devamı yarın’ diyerek yeni bir gözdağı..)

Avşar’ın yanıtı light tadında!

Hülya Avşar, özellikle “video, fotoğraf” gibi her anlama gelen ağır iddialar karşısında oldukça yumuşak bir dille yanıt verdi:

* Aslında Erol niye böyle oldu acaba ona kızmıyorum. Gerçekten üzülüyorum. Kimbilir ne problemleri var halbuki o komik. n Sevecen çalışkandı, herkes severdi onu. Keşke elimden gelse de yardım edebilsem.

* Eger istediğin bizleri korkutmaksa kendi adıma başardın. Korkuyorum senden. Seni mahkemeye vermek çözüm değil, kızmak çözüm değil, korkunçsun. Ya daaa güçlüsün mü bilemedim. (Bu cümlede Avşar, tedirginliğini belli ediyor. ‘Anında mahkemeye veririm ama kozlarını bilmiyorum’ anlamında konuşuyor)

* En hoşuna giden neyse o işte.. Neyse o işte.. Tamam sen büyüksün çünkü bugün anladım ki sana bayağı inanan var. Şu an itibarıyla tweet’te yokum sevgiler. (Avşar buraya kadar ‘Yapma Erol, üzerime gelme’ anlamı çıkabilecek şekilde cevap yazıyor)

* Twet’ten gidişimi kaçtı diyen Erol Bey, kaçmıyorum. Bu yazdıklarını ispat etmeni bekliyorum. Bir mahkemede benden sana. Benden özür dileyeceksin, bu sözümü unutma. (Bu son cümle ‘zevahiri kurtarma’ gibi de algılanabiliyor. Yani ‘adam bana neler yazdı, bari ben de bir cümle ile korkmadığımı göstereyim. Millet benim için kötü düşünmesin’ gibi)

Editör: TE Bilisim