Ünlü rockçı Teoman, hayranlarını üzecek.. Sitesinde müziği bırakma kararı aldığını açıklayan ünlü rockçı, nedenlerini şöyle anlattı:

“Sevgili arkadaşlar; müziği bırakıyorum. Ya çok çok uzun bir süre ya da büyük ihtimalle, hiç dönmemek üzere. 3 eylül Berlin son konserimdir. Anlatayım nedenini; Şarkı yazma işini hep çok önemsedim, onu hep kolladım. Hayallerimdeki kahramanlarımla yarıştım, bu dünyaya inmedim bile. Çok sevdiğim şarkılarımı yazdım. Hep olduğum kişi kalayım diye de çok uğraştım, çok çalıştım. Hayal olduğunu bile bile. Neyse, işte bu hayal artık beni tatmin etmiyor. Kendimi, arkadaşlarımı hayal kırıklığı içinde görüyorum.

Bir özgürlük ve gerçeklik duygusu peşine düşmüştüm, pozisyonum meğer onu temsil etmiyormuş. Hayallerimi sembolik olarak şu önümüzdeki 1,5 senede gerçekleştirip müziği bırakayım bari dedim, daha da çok çalışmaya karar verdim. Gizli tuttum kararımı, kimseye de söylemedim. Hatta yalan bile söyledim çalışanlarıma ama bir süredir kendime bakıyorum ve çok yorgunum. o yüzden pes diyorum. Böylece düzelmesi aslında çok uzun yıllar sürecek problemleri 1,5 senelik bir intihar saldırısına dönüştürmeyeceğim. Böylece, boşu boşuna kendimi de, çalışan dostlarımı da yormamaya karar verdim. Çok teşekkür ederim hepinize.”istanbul times, editör, ferdi türk

Editör: TE Bilisim