Hadise Sevenleriyle Pelican Mall’da Buluşuyor

Aşk Kaç Beden Giyer albümüyle 2011 yılına damgasını vuran Hadise, Pelican Mall’da engelli çocuklar yararına hayranlarıyla buluşuyor. 

Sesi ve yorumuyla Türk Pop müziğinin güçlü ismi Hadise, 16 Aralık Cuma günü saat 16.00’da Avcılar’ın ilk ve tek AVM’si olan Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hayranlarıyla bir araya geliyor.

16 Aralık Cuma günü saat 16.00’da Hadise’nin katılımıyla gerçekleşecek olan sürpriz etkinliklerle Pelican Mall, 1. Yaşına ve Yeni Yıla özel düzenlediği muhteşem kampanyası için, doğum günü kutlamasına özel fırsatlar da sunuyor. 

Muhteşem hediyelerle dolu kampanyası’nda, her 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine kampanya için bir katılım hakkı veren Pelican Mall, 16 Aralık Cuma günü ise her 50 TL tutarındaki alışverişe kampanya ya 2 katılım hakkı veriyor. 

Pelican Mall muhteşem kampanyasında 1 adet Nissan Cuke, 2 adet Panasonic LED TV, 2 adet Toshiba Laptop, 2 adet Sony PS3, 2 adet S2500 model Samsung Marka Cep Telefonu, 2 adet Nikon’dan Cool PİX S2500 model fotoğraf makinesi, 2 adet Moulinex ekmek makinası, 2 adet Profilo el süpürgesi Engelli çocuklar yararına gerçekleştirilecek Hadise’li kutlaması, sürpriz hediyeleri ve kampanyasıyla çoşkunun zirvede olacağı bir gün yaşamak için 16 Aralık Cuma günü sizleri Pelican Mall Alışveriş ve Yaşam merkezine bekliyoruz
Editör: TE Bilisim