Futbolcu Önder Turacı’yı kendisini dövmekle suçlayan eşi Ayşe Özdemir: “Ona çok inanmıştım. Beni ikna edip bekaret testine göndermesine bile ses çıkarmadım. Ama hayatımı cehenneme çevirdi”

2010 Brüksel Güzeli Ayşe Özdemir’in geçen yıl evlendiği eski Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı’yla ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. 19 yaşındaki Özdemir, eşiyle ilgili olarak VATAN’a çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Önder, Belçika’ya ailesini görmeye geliyordu. Güzellik yarışmasına katıldığım için televizyonlarda tanıtım videolarım geçiyordu. Beni görüp aşık olmuş. facebook’ta ekleme talebi gönderdi, mesajlaştık. Belçika’dan geldim. 2 gün kalıp döndüm. Sonra evlenmek istedi. Ben onun adını bile duymamıştım.

‘Seni çok güzel buluyorum, hareketlerinden konuşmalarından etkilendim, senin gibi kızlar zor bulunuyor. Çok nadir ve temizsin’ derdi. Ben de onun konuşmalarından etkilendim, 19 yaşındaki bir kızı kandırmak çok kolay. ‘Sana çok güzel bir hayat kuracağım, seni çok seviyorum’ sözleriyle avuttu. Ben de hayatımın erkeğini buldum sandım.

Başta yumuşacıktı. O kadar iyi birisiydi ki Allah gönlüme göre vermiş dedim. Sözlenip nişanlandıktan sonra facebook’taki bütün arkadaşlarıma mesaj atmış, herkese küfür mesajları. Facebook hesabımı kapattı, telefonlarımı sürekli kontrol altına aldı. Sevdiği için kıskanıyordur dedim. Tanıştıktan 2 hafta sonra evlilik hazırlıklarına başladık. Ocak’ta tanıştık 30 Mart’ta nikahlandık, 11 Haziran’da düğünümüz oldu.

‘Dikkat et, cami duvarına işiyorsun’

Kıyafetlerime sonradan karışmaya başladı. Topuklu kesinlikle giymemi istemiyordu, mini istemiyordu, sıkı dar pantolonlara tepki gösteriyordu. ‘Dar şeyler giyme vücut hatların görünmesin, topuklu giyme herkes ayaklarına bakıyor, mini giyme bacakların ortaya çıkıyor’ gibi şeyler... Başta çok cool’du. ‘19 yaşındasın genceciksin, herşeyi ben sana öğreteceğim’ derdi.

Sözlüyken ‘Hayatıma çok kadın girip çıktı, herkese güvenemiyorum. Senden bir şey isteyeceğim, yapar mısın?’ deyip bekaret testi istedi. Önce tepki gösterdim. ‘Bana güvenmiyor musun?’ diye. ‘Lütfen emin olmalıyım psikolojim çok bozuldu güvensizliğim var’ dedi. Beni ablasına gönderdi. Ablası da beni bekaret testi için kendi doktoruna götürdü.

Beni çalıştırmıyordu. Lise sona gidiyordum, 3 ay sonra diploma alacaktım, fen lisesi okuyordum tıpa hazırlanıyordum. O da yarım kaldı. Hayatımı mahvetti. Benimle oynadı, kullandı, çıktı gitti.

Evlilik sözleşmesi imzalattı, hiçbir şey talep etmeyeceğime dair. ‘Ayrılırsak mağdur etmem’ demişti. Şimdi ise beni ‘Cami duvarına işiyorsun’ diye tehdit ediyor. Şu an eşiyim ama baba eline bakıyorum. (Zehra Çengil/Vatan) istanbul times, editör, ferdi türk
Editör: TE Bilisim