Dostları Doğan ve Dudova ailelerini yalnız bırakmadı

Her iki ailenin dostları da genç çiftleri mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak düğünlerine icabet etti. Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcsı Mehmet zafer Alsaç’ın kıydığı nikah töreninin şahitleri ise Murat Zengin, Turan İdris,Kara Murat Balova ve Zuhra Dudova

Aileler konuklarını kapıda karşıladı

1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerindeki düğüne gelen seçkin misafirleri Damat’ın n Annesi Hülya ve Babası Özcan Doğan ile gelin’in Annesi Aminat ile babası Hasan Dudova kapıda karşıladı.

Düğün merasimi Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan duaların ardından genç çift el ele davetlilerin alkışları arasında salona girdiler ve nikâh masasındaki yerlerini aldılar.

Genç çiftlerin görkemli nikah merasimine, Cumhur İttifakı Adayı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcıları Zafer Alsac, Semih Demirci, Ferruz Kutsal,Av.Saffet Öz, AK Parti bir önceki dönem ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Belediyesi Meclis Başkan vekili Cemal Merdan, Meclis Üyeleri, Adem Uluocak, Mehmet Altuntaş, Mahmut Şengül, Eski Meclis Üyesi Ercihan Ekşi, Eski Başkan Yrd. Aydın Çığrıkçı, İşadamları Adem Honça, Özcan Özkul, Fatih Aydoğan, Ali Faik Biçer, Merkezefendi Mahalle Muhtarı Nejdet Baykan ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim