Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Celal Yılmaz Gültekin SBS Türkiye birincisi olan Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu öğrencilerini ve Okul Müdürü Nureddin Özdemir’i makamında kabul etti.
 
İstanbul Times Haber Merekzi / Özel Haber

Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu’nun çalışmalarıyla “çok önemli başarılara imza atığını “ belirti. “SBS Türkiye birincisi olmanın çok kolay olmadığını Sarıyer için çok önemli olduğunu söyledi. Bu başarıların artarak devam etmesi gerektiğini ifade etti  
” dedi.

 Özel Boğazhisar İlköğretim Okulu Müdürü Nureddin Özdemir de: “Her çocuk eşsizdir ve zihinsel, duygusal, sosyal, bedensel ve ruhsal boyutlarıyla doğuştan getirdiği muhteşem bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyelin ortaya çıkarılabilmesi için uygun eğitim şartlarının oluşturulması gereklidir. Okulumuzun en önemli amacı, insanda var olan bu potansiyelin bütün yönleriyle ortaya çıkarılabilmesi için gerekli eğitim ortamlarının oluşturulmasıdır. Emeklerimizin karşılığını almak bizleri sevindirmektedir.  Bu başarılara ulaşırken emeği geçen vakıf yönetim kurulumuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.” diyerek başarı için ekip çalışmasının gerekli olduğu anlayışına vurgu yaptı.

 

Editör: TE Bilisim