Sanatçı Uğur Tire ile Yasemin Alper Büyükçekmece Sinanoba-Oba Club Kır Düğünü Salonlarında yapılan muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.


Düğüne gelen davetlileri, bahçe girişinde  karşılayan Emine Muhammet Alper çifti  ile Öznur – Cavit Tire çiftlerinin çocuklarının  düğünü,güzel bir yaz akşamında,açık havada,  sanatçı, bürakrasi, STK  başkanları, akraba ve aile büyükleri ile dostlarının katılımı ile muhteşem bir şekilde  gerçekleşti.


Alper ve Tire ailesini bu mutlu gününde,düğünlerine  sevenleri ve  Sanatçı damat Uğur Tire’nin  sanatçı arkadaşlarından, Ümit Yaşar,Murat Özarslan,Uğur Karakuş,Cengiz Temel,Mehmet Can,Sefa Genç,Cavit Tire,Peri Tunusluoğlu,Cemil Özdemir ve birçok sanatçı müzisyen dostları,İSTAF yönetim kurulu başkanı ve KARGEB yönetim kurulu başkanı Yakup Yılmaz, Ak Parti Kadın Kolları başkanı Saliha Eken,(ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm derneği Başkanı( TSD ) Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Ali Gündüz  de katıldı..


Birbiri ardına sahne alan sanatçılar düğüne katılanlara zevkli dakikalar yaşattı.Ankara uzun havalarının çokça istek aldığı gecede kesilen dev pasta konuklara dağıtıldı.Sanatçı damat Uğur Tire  de istek üzerine eşi ile birlikte  şarkılar söyledi.


Damadın sanatçı  babası Cavit Tire de,istek şarkıları kırmayıp bir kaç eser seslendirdi. Baba Cavit Tire şarkılarının ardından yaptığı   teşekkür konuşmasında “ Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan,bizzat düğünümüze katılan ve çeşitli nedenlerden dolayı katılamayıp arayan,mesaj yazan dostlarımıza Alper ve Tire aileleri adına çok çok teşekkür ederiz” dedi.


Sosyal projelerde de daima gönüllü olarak yer alan sanatçı Uğur Tire’nin Geç saatlere kadar süren kır düğününün ardından genç evliler balayı için Antalya’nın yolunu tuttu.
 

Editör: TE Bilisim