Selahattin Eyyubi İlköğretim Okulu’nun Açılışı Yapıldı
 
Kapasitesi yetersiz okul binalarının yerine yenilerini inşa eden Şişli Belediyesi, ilçeye yeni bir okul daha kazandırdı. Selahattin Eyyubi İlköğretim Okulu, ŞişliBelediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve binlerce yurttaşın katılımıyla hizmete açıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi
 
Bölgedeki okul ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan okulun açılış törenine Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, okul müdürü, öğretmenler, veliler, öğrenciler ve yurttaşlar katıldı. Okulun açılışında konuşma yapan Mustafa Sarıgül, “Biz, geleceğin başbakanlarının, cumhurbaşkanlarının bu sıralardan geçeceğine inanıyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin bunu başarmaları için eğitimin şart olduğuna inanıyoruz. Kapasitesi yeterli, modern bir eğitim yuvasında öğrenim gören çocuklarımız geleceğe daha umutlu bakacaktır” dedi.
 
16 derslikten 50 derslik haline gelen Selahattin Eyyubi İlköğretim Okulu’nun yapımı 4,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Şişli Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı, yıkıp yeniden yaptırdığı 27.ilköğretim okulu olan Selahattin Eyyubi İlköğretim Okulu’nun açılmasıyla birlikte ikili öğretim yerine tekli öğretim sistemine geçilmiş oldu.
 
 
Editör: TE Bilisim