FOX TV’de yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ile Caner Cindoruk’un rol aldığı ‘Kadın’ dizisinin 26.bölümünde ki bir sahne sosyal medyaya damga vurdu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf karakaş

Sosyal medyada konuşulan bu sahneye usta oyuncu Gülriz Sururi’de kayıtsız kalmadı. Herkesi gözyaşlarına boğan sahne için Özge Özpirinçci’nin oyunculuğuna övgüler yağdıran Sururi, kendi hesabından şu mesajı paylaştı, ’’Geçtiğimiz Salı akşamı ‘Kadın’ dizisini izledim bugün Cuma farkına vardım ki, bu üç günde ara ara gözlerimin önünde Özge’nin bazı sahneleri dans ediyor. Beni böyle etkileyen bu genç oyuncuyla, duygularımı paylaşmam gerek. Kadın hasta, mecalsiz, hastalığından kurtulması ona uyan iliğin bulunmasına bağlı ve beklenmedik bir anda iliğin bulunduğu haberini alıyor. İşte o andan sonraki dakikalar bir oyunculuk şöleniydi. Ölmeyeceğini algılama sürecinin birden sevince dönüşmesi, sevinçten kelimelere hakim olamadan çıkardığı sesler, bu sevinci dostlarıyla paylaşması. İşte bu sahne oyuncu adaylarına ders olarak izletilmeye değer. Beni çok mutlu ettin sevgili Özge, yolun açık olsun’’.

Bu övgülere kayıtsız kalmayan Özge Özpirinçci de Gülriz Sururi’nin bu paylaşımını instagram sayfasında repost ederek paylaştı ve Sururi’ye teşekkürlerini iletti. İşte Özge Özpirinçci’nin o paylaşımı: ‘’Mesleğin ustalarından @gulrizsur #GülrizSururi’ye en samimi ve derin teşekkürlerimi bizzat iletmek için gün sayıyorum’’.

Editör: TE Bilisim