Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Türkiye Gençlik Ödülleri’ Maslak Tim Show Center’da sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Burak Törün’ün yaptığı gecede otuz dokuz farklı kategoride, üç yüz doksan aday, Türkiye Gençlik Ödülünü almak için yarıştı.

İstanbul Times Haber Merkezi / Yusuf Karakaş

İş, Sanat, Spor ve cemiyet hayatından birçok ismi buluşturan ödül töreninde Fazilet Hanım ve Kızları en iyi dizi seçilirken, dizide rol alan Çağlar Ertuğrul en iyi dizi erkek oyuncusu, Deniz Baysal en iyi kadın dizi oyuncu ve aynı dizide birlikte rol alan Afra Saraçoğlu en iyi yardımcı kadın oyuncu, Görkem sevindik ise en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

39 farklı kategoride verilen ödüllerde en iyi Yönetmen Şenol Sönmez, en iyi senarist Meriç acemi, en iyi müzik TV kanalı kral pop TV, en iyi ana haber bülteni Mehmet Aydın ile TGRT Ana Haber Bülteni, en iyi spor programı Stadyum (TRT Ersin Düzen), en iyi genç iş kadını Harika Güral, en iyi banka Ziraat Bankası, en iyi genç markası Mavi, en iyi giyim markası Kiğılı, en iyi seyahat şirketi Ulusoy, en iyi spor kulübü Başkanı Bahri Yavuz (Kocaelispor) seçildi.

Törene 15 temmuz gazisi olan bazı vatandaşlarda katıldı.

Editör: TE Bilisim