Küçükçekmece Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bereketini kurduğu iftar sofralarıyla Küçükçekmecelilere yaşatmaya devam ediyor. Küçükçekmece Ortaokulu ve Kadriye Moroğlu Lisesinde kurulan iftar sofraları bu kez Kanarya ve Fatih mahallesi sakinlerini buluşturdu. Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ile birlikte oturdu.

 
İstanbul Times Haber Merkezi 



"KARDEŞLİK VE BİRLİK ORTAMI BOZULMASIN"

 

Akşam ezanı öncesi masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Temel Karadeniz, herkesin gelecek Kadir Gecesini tebrik ederek, “Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle,  komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemize hep nasip etsin. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.

 

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından binlerce Küçükçekmeceli sofra duası yaparak manevi hazzın doruklarına ulaştı. İftara katılan çocuklar da unutulmadı. Yüzlerce çocuk Küçükçekmece Belediyesi animasyon ekibinin Hacivat-Karagöz gösterisi ile eğlenceli dakikalar geçirdi.



Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim