Daha önce Belediye başkanlığı yapan Gülkanat'ın şansı yüksek

CHP'den aday olmak için başvıuran çoks ayıda aday adayı bulunuyor. Bunların içinde en çok dikkat öçeken isim daha önce ilçede belediye başkanşlığı yapan Ali Rıza Gülkanat oldu.

Aday adaylık başvuru dosyaısını ilçe başklanı Turgay Özcan'a verdi

CHP'den Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olan ve ilçede daha öncede belediye başkanlığı yapmış olan Ali Rıza Gülkanat aday adaylığı sürecini resmiyete kavuşturdu.

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Aday Adaylık dosyasını İlçe Başkanı Turgay Özcan'a teslim eden Ali Rıza Gülkanat yaptığı açıklamasında şunları söyledi : “Yeniden demokrasi, yeniden özgürlük ve yeniden çağdaş yaşam için ‘Yeniden Küçükçekmece’ ideali ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni Küçükçekmece’de iktidar yapmak için, belediye başkan aday adayı oldum. Halkımızın da desteği ile hep birlikte çalışıp başaracağız” dedi.

Kamuoyunda yapılan anketlerde CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylarından halkın ilgisi ve beklentisi üzerine bazı isimler ön plana çıktı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak ön plana çıkan isimler Ali Rıza Gülkanat, Kemal Çebi ve Gökhan Gümüşdağ oldu.

Ali Rıza Gülkanat hep halkın içinde oldu

Küçükçekmecelilerin yakından tanıdığı Gülkanat daha önce de belediye başkanlığı yaptığından dolayı halkın yakından tanıdığı bir isim olması nedeni ile şanıs yüksek olarak görülüyor.
Düşücelerini aldığımız Küçükçekmeceli seçmnelerden baıları şunları söyledi " İlçemiz İstanbul'un 39 ilçesi içinde nüfüs yoğunluğu olarak Esenyurt'tan sonra 2.sırada gelen ilçe.Bundna dolayı sorunlarımız da az değil. Ali Rıza Gülkanat tanıdığımız, bildiğimiz, Küçükçekmece’nin sorunlarını herkesten daha çok bildiği için kendisinin aday olması ilçemizin yararıandır şeklinde konuştulrar".

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim