Gülkanat'ın Küçükçekmece Armoni Parkın yanındaki seçim ofisi doldu taştı

Pazar günü saat 15.00 İle 17.00 arası binlerce kişi Ali Rıza Gülkanat'ın seçim ofisinde yaptığ kokteyle katılan seçmenler başkan aday adayının aday gösterilip seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi sunumunu dinlediler.

İmar ve kent yaşamı konusunda tecrübesi olan Ali Rıza Gülkanat başkan olursa ilçenin kentsel dönüşümünü 10 milyar dolarlık Çin sermayesi ile yapacağını söylüyor

Kısa bir süre önce basın mensupları ile yaptığı kahvaltılı istişare toplantısında kredi kullanmak yerine Çin'in en büyük inşaat ve yapı firması ile başkan olması halinde Küçükçekmece'nin kentsel dönüşümünde kullanılmak üzere 10 milyar dolarlık anlaşmaya vardığını söyleyen Gülkanat bu meblağın kredi değil direkt olarak Çin şirketinin kentsel dönüşüm yapması halinde harcayacağı para miktarı olarak bu bedelin ülkemize geleceğini söylemesi basın mensuplarını heyecanlandırdı.

Gülkanat en güçlü aday adayları içinde yer alıyor

Yerel yönetimler konusunda tecrübesi olan Ali Rıza Gülkanat özellikle imar konsunda ülkenin sayılı bilirkişileri içinde yer aldığı biliyor.

Esenyurt'tan sonra İstanbul 'un en kalalık nüfusuna sahip olan 2.ilçe konumunda olan Küçükçekmece'nin çarpık ve depereme dayanıksız eski yapılarının kentsel dönüşüm çevçevesinde yenilenmesi adına

Gülkanat gibi köklü çözümler sunan aday adaylarının parti yöneticileri tarafından adayl belirlenirken dikkata alınması ilçe adına bir şans olarak görülüyor.

İki ay içinde İstanbul ilçe belediye adaya daylarının belli olacağı ifade ediliyor.

Küçükçekmece halkının merak ettiği konu ise kendi sorunlarına vakıf beleidye ve imar konularından anlayan bir aday adayının aday yapılıp seçilmesi ve sorunlarına çözüm bulacak adayın etrafında kenetlenmek istediklerini ifade ediyorlar.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim