Hepinize Merhaba, 
Öncelikle bana sayafalarını açan İstanbul Times Gazetesi yöneticilerine teşekkür ederim. İstanbul Times Yayın Grubu imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner dostum ve ekibi özellikle siyasi sokak röportajları ile sektörde yıllar önce çığır açan bir çalışmayı hayata geçirdiler.
Başta Sayın Hüseyin Çetiner olmak üzere bu başarıda imzası olan herkese teşekkür ederim. Siyasi parti farkı gözetmeden her kesimin sesine kulak vermeleri çok manalı ve önemli.
İmkanlarımın elverdiği ölçüdü hem www.istanbultimes.com.tr ve İstanbul Times Gazetesinde yazılarım sizimle buluşacak.
İşte İlk Makalem.
İyi okumalar :
 
Ana yanında olamadık. Ancak “yanındayız” sloganıyla acını azaltırız sandık. Belli ki acın boğazına düğümlenmiş. Bu acı öyle bir acı ki insanlığın tüm zamanlarının yükü kadar acı ve tarifi imkansız.
Sevgili ana,
Adalet yok oldu!
Vicdanlar karardı!
Türkiye halkları olarak adaleti sosyal medyada arar olduk! Ana bunları haykırmak zor! Çare bulmak imkansız! Belki de hep bir ağızdan yazıklar olsun dedik veya diyeceğiz! Ama nafile bir çare yok.
Sana temenniler de bulunacağız Allah’ın güç, kuvvet vermesi için.
Dedik ya ana biz adalet arayışına düştük.
Acaba Ahmet Kaya yaşasaydı senin tarifsiz açın için ne yazardı. Yok yok adalet için yazacağı yine: "nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça" olurdu. Dedim ya ana zor, çok zor. Ne tarifi ne kendisi zor ana zor. Bu ülkede yaşamak belki de zordur ana.
Bu ülkede anaların, çocukların gözyaşları dinmesi de zor be ana. Ülkede artık sistem de üç maymunu oynar olmuş.
Ana umarım gözyaşının her damlasının karşılığı bu pisliklerin kendi kanında boğulmaları olacaktır.
Ana, bu katiller, tecavüzcüler, günahkarlar zulümlerini, işkencelerini hep bayrak ile örter oldular.
Sevgili ana halk olarak yorulduk. Vicdanların körelmesinden, insanların yok sayılmasından, çocukların katledilmesinden, kadınların yok edilmesinden, adaletin yok sayılmasından yorulduk.
Ana acını dindirelim dedik. Haberi yapan gazeteciyi tutukladık. Kızını kurtaramadık. Kızının ölümüne sebep olan yaratığın tutuklanması için adalette yalvarır hale geldik.
Ana memleketin geldiği son durum bu...
Affet bizi anaa...
Affetsin bizi çocuklarımız, kadınlarımız...
Ne kızına sahip çıkabildik.
Ne kızına bu kötülüğü yapanlara cezasını verebildik.
İstanbul Times  / Çetin Yılmaz