İnsanoğlu makam, mevki, mal, mülk ve evlada kavuştuğu zaman zan ediyor ki artık dünyanın en güçlü insanı kendisi.

Sultan Alparslan diyor ya 200 Bin kişilik Bizans ordusunu yenince nefsim beni benden aldı. Ta ki kale komutanı beni hançeri ile yaralayıp ölümcül darbeyi vurunca Allah karşısında aciz ve güçsüz olduğumu anladım dediği gibi aslında hepimiz ne kadar mala mülke evlada sahip olursak olalım aslında çok aciz ve güçsüz olduğumuzu kabul edersek.

Sultan Alparslan hançer ile yaralandıktan sonra sadece çadırında dört gün yaşıyor. O arada nefsinin kendisine ne kadar kötülük yaptığı anlayarak çevresine güzel nasihatlerde bulunuyor.

Çin’in TRİLYON doları varmış, İtalya Avrupa’nın ne kadar güçlü ülkelerinden birsi olursa olsun Allah’ın vereceği felaketler karşısında hiç birimiz güçlü değiliz.

Bunları yazıyorum diye işi getirip dine bağlayacak da değilim ancak yüce yaratının kudretinin her şeyden daha güçlü olduğuna her zaman iman etmişimdir.

Bakınız bir VİRÜS dünyayı ne hale getirdi ? Allah dilerse bir anda dünyanın altını üstüne getirebilecek güç ve kudrete sahip iken insanoğlu yalan ve dolan ile karısındakini dolandırmaktan bir an bile geri durmuyor.

Para için ahiretini karartanlara YUH OLSUN YUH...

Dört sene önce bir olay yaşadım İ.A asındaki zatın dairesinde kiracı idim. Bir ay önceden dairesinde çıkacağımı söyledim tamam dedi. Anahtarı kendisinin de olduğu bir anda emlakçısına teslim ettim.

Daha sonra dairesini kiraya veremediği için YALAN SÖYLEYEREK anahtarı 02.09.2016 da teslim aldığı halde 24.12.2016’da teslim aldım diyerek dava açtı.

Boşaltıp anahtarı teslim ettiğim halde üç ay 24 günlük kira alacağım var diyerek dava açtı.

Mahkeme anahtarı ya noter marifeti ile ev sahibin konut adresine göndermen gerekirdi yada kendi aranızda anahtarı teslim ettiğinize dair bir belge imzalamanız gerekir diyerek yalan söyleyen ev sahibinin talebini kabul ederek aylık 2.700 TL den 3 ay 24 günlük kira bedelinin benden alın yalancı İ.A. ya verilmesine hükmetti.

Yalancı İ.A. bununla yetinmedi bir de kontrat devam ederken tahliye yaptığımız için aylık kira bedeli olarak da 5.400 TL ödememe hükmetti. Avukat bedeli, icra masrafı vs. için hiçbir kuruş borcum yok iken toplamda 35.000 TL beden para aldı.

Evini boşalttığıma dair noterden İHTARNAME GÖNDERDİĞİM halde kira işlerinde anahtar imza karşılığı teslim etmemiz gerektiğinden dolayı minik bir prosedür hatası yaptığımız için zulme uğradık.

Allah Büyük diyerek hakkımı helal etmediğimi İ.A. dan temennim bir gün bu dünyada iken hakkımı almak yönündedir.

Bir Afrika Atasözü derki. ”Sular yükselince Balıklar Karıncaları Yer, Sular alçalınca da Karıncalar Balıkları yer . Kimse bugünkü gücüne güvenip karşındakini ezmeye çalışmasın. Çünkü kimin kimi yiyeceğine insanların gücü değil suyun akışı karar verir”

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner