Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda gerçekleştirilen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Kültür-sanatın ve yaratıcılığın her zaman destekçiyiz

Kartal’da pandemi sürecinde kültür ve sanatın, sanatçının her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Gökhan Yüksel, kültür, sanat ve yaratıcılığın iletişim, etkileşimde önemli bir rolü olduğunu belirtti. Serginin açılışında konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Bugün, değerli sanatçılarımızın ellerinden çıkan bu kıymetli eserleri sizlerle buluşturuyoruz. Salgın sürecinde zor günlerden geçen sanatçılar, bu gördüğünüz eserleri ortaya çıkardı. Kıymetli sanatçılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bir kentin gelişebilmesi için, önce o kentin insanlarının kültürel ve sanatsal anlamda gelişebilmesi gerekir. Bunun bilincinde olan bizler de sanatçılarımızı her zaman destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Pandemi döneminde yaşanan olayları sanatlarıyla icra eden ressamların eserlerinden oluşan sergi, 13 Haziran'a kadar Kartal Belediyesi Fuaye Alanı'nda ziyaret edebilecek.

Editör: TE Bilisim