Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve ilçe yöneticileri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Mustafa Fehmi Okay, Nuran Keriş, Cengiz Türkmen, Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Belediye İştirakleri Yöneticileri, Kartallı muhtarlar, kreş öğretmenleri, eğitim sorumluları, çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

İftar öncesinde ney eşliğinde semazen gösterisi gerçekleştirildi. İftar duası, emekli müezzin Vedat Özbaş tarafından okundu.

İftarın ardından konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: “Bu kutsal günde beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nice bayramlara erişmek dileğiyle hepinize sağlık ve sıhhat diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. 710 çocuk, 91 öğretmen ve çalışanlarıyla biz büyük bir aileyiz. Son zamanlarda seçim yaklaştı, bazı şeyler duyuyorsunuz. Bir Cumhurbaşkanımız diyor ki şu kadar çocuk yapın. Evet, yapabilirsiniz kreşlerimiz var; ama diğer aday da diyor ki ben çocuk bezindeki KDV’yi indireceğim. Kartal Belediyesi’ni örnek alıyorlar. Her mahalleye bir kreş sözü verdiler. Biz 14 kreşi ile 2018’deki açacağımız 3 kreşle çok şükür bize en yakınımızın bile yaklaşamayacağı 17 kreşe sahibiz. İyi bir eğitim alıyorsunuz. İyi bir eğitimden geçiliyor. Tabii bir de seçimde eğitimin önemi vurgulanıyor. Buna göre iyi eğitim alanlar, iyi bir seçim yapmak zorundalar. Dolaysıyla hepinize önümüzdeki seçimde kendi çocuklarınızın geleceğine göre bir seçim yapmanızı diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanım ve ben hepinize saygılar sunuyoruz. Sağlık diliyoruz. Nice bayramlar diliyoruz.” dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün konuşmasının ardından platforma çıkarak tüm çocukları yanına davet etti ve onlarla birlikte poz verdi. İftar programında daha sonra sahneye çıkan sihirbaz, yaptığı illüzyon gösterisiyle çocukları doyasıya eğlendirdi.

Editör: TE Bilisim