Misafirlerine Kartal Belediyesi’ni gezdiren Başkan Altınok Öz, Kartal’da yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi vererek projelerini anlattı. Kartal Belediyesi Hizmet Binasının çevreci kimliğini öne çıkarmak için gerek yatırım gerekse işletmede tasarrufu hedeflediklerini söyleyen Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi akıllı bina ile temiz su kullanımında tasarrufun yanı sıra gri su olarak yeniden kullanımı sağlayan bir sistem oluşturduklarını ve Led aydınlatmaların yanında gün ışığı sensörleri ile de bina genelinde tasarrufa yönelik katkılar sağladıklarını belirtti.

Kartal Belediyesi projeleri hakkında misafirlerini bilgilendiren Başkan Altınok Öz, Erzincan Milletvekili Erdoğan Yalçın ve Belediye Başkanları ile birlikte Tasarım Araştırma Katılım TAK Kartal, sosyal medya ekibi, Özel Kalem Müdürlüğü ve belediye binasını gezdirerek bilgilendirmede bulundu. Başkan Altınok Öz ayrıca, TAK Kartal’ın çalışmaları, Ceviz Meydanı, Etap-1, Etap 2 ve Uğur Mumcu Kent Meydan projeleri ile alakalı da bilgi verdi.

Başkan Altınok Öz, CHP Erzincan Milletvekili Dr. Erdoğan Özyalçın ve Erzincan Çağlayan Belediye Başkanı Çetin Çay, Geçit Belediye Başkanı Metin Bal, Mollaköy Belediye Başkanı Kemal Şengül ve CHP Erzincan İl Yöneticisi Cahit Can’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Milletvekili ve Belediye Başkanları da Başkan Altınok Öz’ün Kartal’da çok önemli işlere imza attığını ve kendisinin tecrübelerinden faydalandıklarını belirterek, çalışmaları ve hayata geçirdiği projeleri ile alakalı başarı dileklerinde bulundu.
Editör: TE Bilisim