CHP Kadın Kollarından Başkan Gökhan Yüksel'e ziyaret

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem ve Kartal Belediye Meclis Üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki makamında ziyaret etti.

 

Yerel seçimlerdeki çabalarından dolayı kadın kollarına teşekkür eden Başkan Gökhan Yüksel, "Kartal'a sevgi ve heyecan dolu bir şekilde hizmet etmek istiyorum.

Burada sizin güler yüzünüzü görmek bana güç veriyor. İstanbul'un en genç belediye başkanı olarak Kartallı ve İstabullu komşularıma hizmet etmek için hiç durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğim." dedi.

 

Kartal'da kadın merkezli pozitif belediyecilik

 

Kadınlara yönelik projeleriyle ilgili detayları konuklarıyla paylaşan Başkan Gökhan Yüksel, "Kadın Emeğini Değerlendirme ve Kadın Üretim Atölyeleri ile kadınların çalışma hayatına katılımlarını sağlayacağız.

Kreş sayısı olarak Türkiye'de bir numarayız. Yeni kreşler açmaya devam edeceğiz.  Kadın ve Çocuk Danışma Merkezi birimimiz aracılığı ile dileyen kadınlara ve çocuklara psikolojik, pedagojik destek hizmeti vererek yanlarında olacağız.

Bu anlamda biz bu konuya büsbütün bakıyoruz ve Kartal'da kadın merkezli pozitif bir belediyecilik anlayışını hayata geçiriyoruz." dedi.

 Başkan Gökhan Yüksel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim