“Kreş sayımızı 1’den 11’e yükselttik”

 

Okul gezisinin ardından konuşan Başkan Altınok Öz, göreve geldiği günden bu yana kreş sayısını 1’den, 11’e çıkardığını söyleyerek şöyle konuştu: “ 2009 yılında Kartal Belediye Başkanı olduğum zaman, Kartal’da 1 kreş vardı. Kreş sayımızı 11’e çıkardık. Üç mahalleye daha kreş açıp kreş sayımızı 14’e çıkaracağız. Çocuklarımıza eğitim vermek durumundayız. 2009 Mart’ında seçildiğim zamanki manzara şöyleydi; çocuklar geçmişte kalmış, geleceğe yönelik hiçbir belirti vermeyen bir yılsonu gösterisiyle karşı karşıyaydım. Şimdi; yüzmeden, satranca, baleden, kültür gezilerine kadar çocuklarımız her şey ile ilgileniyorlar.” dedi.

 

“Çocuklara Atatürk’ü öğretmeliyiz”

 

Ümmetten millete geçiş yaptıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, çocuklara öğretilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Altınok Öz,” Biz çocuklarımıza; ümmetten millete geçiş yaptıran, özgür birey olmamızı sağlayan Atatürk’ü, silah arkadaşlarını öğretmeliyiz. Nelere saygı duyacaklarını çocuklara öğretebilirsek geleceğe de güvenli bakabiliriz. Bu kurumlar, verdikleri eğitim kalitesiyle ve karakteriyle önem arz ediyor.”diye konuştu.

 

Mektebim Koleji Genel Müdürü Fuat Tatar’ın Başkan Altınok Öz’e teşekkürünün ardından, Başkan Altınok Öz ile Fuat Tatar okulun açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti.

 

Editör: TE Bilisim