Bugün bu dünyada herkesi kullanıp çöp tenekesine atan bir gölge güç AMERİKA`yı da yönlendiren İSRAİL PROJELERİDİR. Bu kim mi söylüyor? Amerika`yı İsrail yönlendiriyor! Tabiî ki dünyayı da..!

İstanbul`da bir konferans veren MUSEVİ entelektüel İSRAEL SHAMİR, Irak`tan sonra operasyonun İRAN, SUUDİ ARABİSTAN ve PAKİSTAN`la devam edeceğini belirterek, ABD`yi İsrail`in yönlendirdiğini söyledi.

Yahudi entelektüel İSRAEL SHAMİR, ABD`nin IRAK`a yapmayı planladığı saldırının sebebinin AVRASYA`ya yeni bir şekil kazandırmak olduğunu ileri sürdü. SHAMİR, IRAK`tan sonra operasyonun İRAN, SUUDİ ARABİSTAN ve PAKİSTAN`la devam edeceğini belirtti. SHAMİR, İSRAİL için “GÜVENLİ BİR ALAN” oluşturulacağını savundu.

İSRAEL SHAMİR, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE KÜLTÜR İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI VE YARIN DERGİSİ işbirliğiyle düzenlenen AVRASYA KONFERANSLARI çerçevede CRR KONSER salonunda “AVRASYADA BARIŞ VE İSTİKRAR” konulu bir konferans verdi.

Anlayacağınız “KATİL AMERİKA” diye bağıranlar hedef şaşırtarak arkadaki gerçek azmettiriciyi “KATİL İSRAİL” görmezden getirerek oyunu ABD ÜLKESİNE yıkıyor. Her zaman yaptığı gibi “GÖLGE VAMPİR İSRAİL KARANLIKLAR DİYARINDAN MASALLAR ANLATMAYA DEVAM EDİYOR”. Böylece ülkeleri maşa gibi kullanarak maşanın maşasını kullanıyor. İşi bittiği zaman ise aynı bir “YILAN GİBİ KABUK DEĞİŞTİRİR GİBİ ÜLKE DEĞİŞTİREREK GÜCÜNÜ BAŞKA ÜLKENİN SIRTINA BİNEREK AYNI ASALAK GİBİ BESLENMEYE DEVAM EDİYOR.” FARKINDA MISIN EY KATİL AMERİKA..!

Yarın dergisi yazarları Dr. ALTAY ÜNALTAY ve BURHAN METİN`in MÜZAKERESCİ olarak katıldığı konferansta SHAMİR, AFGANİSTAN ve IRAK OPERASYONLARININ uzun yıllardır hazırlanan bir planın parçası olduğunu vurguladı.

SHAMİR şöyle devam etti:

“IRAK`tan sonra sıra İRAN ve SUUDİ ARABİSTAN`a gelecek. Amerika`daki güçlü “YAHUDİ LOBİSİ” PAKİSTAN`dan ARABİSTAN`a kadar uzanan bölgede güvenli bir alan yaratmak istiyor. Bu bölgenin hâkimiyeti de İSRAİL`e verilecek. İSRAİL`in bütün dünyaya ABD`nin politikalarını yönlendirme gücüne sahip. Ancak, “YAPILANLARI BİZ YAPMIYORUZ” havasına giriyor. ABD DEVLET mekanizmasındaki etkili YAHUDİLER bu savaşı destekliyor.”

Daha ne diyor “TÜRKİYE DÜNYANIN MERKEZİ”

“Türkiye dünyanın merkezidir, kültürler arasında bir köprüdür. IRAK meselesine Amerika`nın vekili gibi ya da Amerika`daki YAHUDİ LOBİSİ`nin perspektifiyle yaklaşılmalıdır.” Diyen SHAMİR, AFGANİSTAN`da yakalanarak GUANTAMO`ya götürülen esirler arasında 11 EYLÜL saldırılarıyla ilgili olarak bilgisi olan tek bir kişinin bile çıkmadığını söyledi.

AVRASYA`nın ruhani değerlerinin değiştirilmek istendiğini dikkat çeken SHAMİR, “Müslümanlık ve Hıristiyanlık temel olarak aynıdır. Bu inançlar ABD tarafından saldırı altında tutulmaktadır. Amerika medyasında İSLAM çok ağır bir şekilde eleştirilmektedir. İki dini de çökertmek istiyorlar. OSMANLI döneminde Hıristiyanlık daha iyi yönetiliyordu. Bu durumda bir insanın inançlı olarak varlığını sürdürmesi bir savaşa dönüşüyor” diye konuştu.

Abd`nin IRAK`a yapacağı saldırının petrol lobileriyle direkt ilgili olmadığını da vurgulayan SHAMİR, ABD`nin IRAK PETROL sanayisine ihtiyacı olmadığını ifade etti.

Daha ne diyor; “TÜRKİYE`YE OSMANLI ROLÜ”

İSRAEL SHAMİR, AMERİKA`yı yönlendiren gücün İSRAİL olduğunu belirterek, “ABD`nin medyasında görev yapan üst düzey yöneticilerin % 60`ı yöneticidir. Sıradan bir AMERİKAN VATANDAŞI bir gün boyunca çalıştıktan sonra evine gider ve televizyon seyreder. İnsanların kafasına hâkim olan fikir yapıcı denen bu YAHUDİLER ABD` yi savaşa sürüklüyor” şeklinde konuştu.

1900`lü yılların başında ARAP yarımadasına ve FİLİSTİN`e çıkarak OSMANLI İMPARATORLUĞU`nun yıkılmasında etkili olan İNGİLİZLER`in bu savaştan bir çıkarlarının olmadığını vurgulayan SHAMİR, şunları kaydediyor:

“Tıpkı bugünkü AMERİKAN ASKERLERİ gibi o zaman da İNGİLİZLER BİR MAŞA idi. OSMANLI BÖLGEDE istikrarı sağlayan olumlu bir güçtü. Osmanlı yok olduktan sonra bu sorumluluk TÜRKİYE`nin üzerine düşüyor. TÜRKİYE Doğu`nun savunucusu olmak veya YAHUDİLER tarafından yönlendirilen BATILI bir güce köprü vazifesi görmek arasında tarihi bir tercih yapacak.”

Bu açıklamalardan sonra İNGİLİZLERİNDE MAŞA OLDUĞUNU VE ONUN DA MAŞALARI OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ. DÜNYA HÂKİMİYETİ İSE HER DEVLETTE GÖLGE GİBİ DOLAŞAN BU BİR AVUÇ YAHUDİ PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR. ACABA BUGÜN İSRAİL YILAN GİBİ KABUĞUNU DEĞİŞTİRİRKEN VE AMERİKAYI HEDEF TAHTASINA KOYARKEN; KENDİSİ ÇİN`E Mİ YERLEŞİYOR, YOKSA RUSYA`YA MI? VEYA KİM BİLİR BÜYÜK ORTA DOĞU PROJESİ – BÜÜYÜK İSRAİL PROJESİ – NEO CON OSMANLI PROJESİ – BÜYÜK AVRASYA PROJESİ – BÜYÜK ANADOLU BİRLEŞİK DEVLETİ EYALET SİSTEMİ – VE BENZERİ projeleri hayata geçirirken hem arkada kalarak “ESAS OĞLAN OLMAK İSTEYEN HEVESLİLERE ÇİÇEK DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR” değil mi? BOP EŞBAŞKANI VE EXETER ÜNİVERSİTESİNDEN YETİŞEN ABDULLAH GÜL ve daha kim bilir kimler yetiştirildi değil mi? EKMELERTTİN İHSANOĞLU DOKTARASINI ACABA NERDE YAPTI? NE TESADÜF HEP ORDAN MEZUN OLANLAR ADAY GÖSTERİLİYOR. HEM DE SOL SAĞ DEMEDEN DEĞİL Mİ? ASKER OLANLARA NEDEMELİ?

“Hakkın iktidarını savunmayanlar, gücün iktidarında köle olmaya mahkumdur.”

Hak gücün üstündedir. Fakat bugün İSLAM DÜNYASI BİLE YAHUDİ GÜÇ OYUNLARINA ALET OLMUŞ “HAK-HUHUK-ADALET –AHLAK- EDEP –NAMUS-KAREKTER- İNSANİ DUYGULARI UNUTMUŞ

“GÜÇ SENİNLE – YILDIZ SAVAŞLARINI” oynuyor.

“MAYMUNLAR CEHENNEMİ – HAYVANLAŞTIĞINI” ispatlar gibi “MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR” sözünü unutarak “ORMAN KANUNLARINI” uyguluyorlar…

Ağızlarında “DİN İMAN” icraat de ise “VURUN KAHPEYE” anlayacağınız her yer yangın yeri tabi ki bizim ülkemizde ABD`de ne oynuyorlarsa bize de onu dayatıyorlar. “elma şekeri – OSMANLICILIK OYNANIYOR”.

Bugün çok toprağın yerine çok dostun olması gerektiğini unuttuk. Komşunda pişer bize de düşer unuttuk, insanlığımızı unuttuk, hayvanlar gibi saldırıyoruz. Haberler, diziler, eğitim, basın, savcılar, hâkimler, avukatlar, askerler ve bütün yönetimler onların elinde… Bizlerde ölmeyi bekleyen kuzular gibi hayra koşar gibi YAHUDİNİN OYUNUNA KOŞUYORUZ NOKTA…

HA BU ARADA İSRAEL SHAMİR KİMDİR?

Tanımmış İsrailli aydın, yazar, çevirmen gazeteci. Filistinli ünlü bir hahamın soyundan gelmektedir. RUS BİLİMLERİ AKADEMİSİ`nde matematik ve hukuk okudu. 1969`da İSRAİL`e göç etti. 1973 ARAP – İSRAİL SAVAŞINDA paraşütçü ve komando olarak bulundu. Askerliğinden sonra KUDÜS İBRANİ ÜNİVERSİTESİ`nde hukuk öğrenimini bitirdi. Ancak mesleğe girmedi. Kariyerine gazeteci olarak devam etti. Dünyanın çeşitli ülkelerini dolaştı. FİLİSTİN ve İSRAİLLER için “TEK HALK, TEK OY, TEK DEVLET” siyasetinin öncülüğünü yapmaktadır.

Bugün herkes “KATİL AMERİKA” diyorsa nedeni yukarda yazdım. Fakat “KATİL İSRAİL” diyen yok. O zaman rahmetli NECMETTİN ERBAKAN`ın sözü aklıma geliyor.

“SENİ İSRAİL`İN ASKERİ YAPARLAR HABERİN OLMAZ.” DEĞİL Mİ?

Bugün kimler İSRAİL`İN ASKERİ gören var mı?

ZOR OYUNU BOZAR… BOZARDA GÖREN VAR MI?

ATATÜRK GENÇLERE GÜVENMİŞTİ. BUGÜNKÜLER SÖZ HAKKI DAHİ VERMİYOR. DÜNYA VE TÜRKİYE SİYASETİ ÇÖKMÜŞTÜR nokta

“İSRAİL TUZAĞI – KATİL AMERİKA” oyununu görüyorum. Oyunu bozmak için MURAT AKBAŞ olarak buradayım. Ya siz gerçekten oyunu bozmaya var mısınız? Yoksa hayvanlar gibi pardon hayvanlara haksızlık yapmayayım. Onların aklı yok.

“EY İNSANLAR MİDELERİNİZDEN KONUŞMAYA VE KÖLE OLAMYA DEVAM MI? EY MÜSLÜMANLAR VE HIRİSTİYANLAR BU OYUNU BOZMAYA VAR MISINIZ?

EY İNSANLAR VE EY DEVLETLER BU OYUNU BOZMAYA VAR MISINIZ? PARDON DEVLET YÖNETİMLERİ ONLARIN ELİNDE GİZLİ YAHUDİLER, MASONİK YAHUDİLER, SABATAY YAHUDİLER VAR DEĞİL Mİ?

EY ÜLKELERİN VATANDAŞLARI ASIL SİZLER ÜLKELERİNİZDE CENNETİ YAŞAMALISINIZ.

YOKSA BU YAHUDİLERİN ÜLKELERİNİZİ CEHENNEME ÇEVİRMESİ İÇİN ONLARA HİZMET ETMEYE DEVAM MI EDECEKSİNİZ?

Sevgi ve saygılarımla… “Bu dünyada da cenneti yaşayabiliriz, ahrette de..! Allah bizden bunu bekler…” ata mirası ulus… murat akbaş

Kaynakça: BİZİM ATATÜRK – AHMET AKGÜL – TOGAN YAYINCILIK

YEŞİL HÜCRELER – HÜSEYİN HAKKI KAHVECİ – TOGAN YAYINCILIK