Politik Sokak röportajlarının ilk kanalı olan İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı olarak İstanbul ilçelerinin nabzını en iyi tutan kanalı olarak yıllardır alanlardayız.

Seçmen siyasilerde ne istiyor ?

-Sevgi dili istiyor

-Ayrıştırma isetmiyor (Türk,Kürt,Alevi sünni vs.vs.)

-Güler yüz istiyor

-Fikirlerine saygI duyulmasını istiyor

-Cumhurbaşkan koruma yasasının değişmesini istiyor.

Çünkü Darbeci Kenan Evren sadece cumhurbaşkanı idi parti genel başkanı değildi bu yasasyı kendisini korumak için çıkarmıştı.

-Beni ve fikirlerimi adam yerine koyun istiyor...

-Yaptığınız zamlarla eylem ve söylemleriniz ile bizimle dalga geçmeyin diyor...

"İnsaoğlu her şeyi af eder ama adam yerine konulmamayı asla "

İnşallah Pekikancılar ülkeyi sıkıntıya sokmaz...

Pelikancılar denilen ekibin önde gelen isimleri içinde Berat Albayrak,Bilal Erdoğan, Mehmet Muş,Bayram Şenocak için kötü niyetli deyemem. Ancak devlet tecrübeleri ve ileriyi görme konusunda kesinlikle Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çeyreği kadar değiller.

Yıllar önce Suriyeli bir Profesör olan Abdulkadir Udeh'in"Evlatların cehaleti karşısında ALİMLERİN ACİZLİĞİ isimli kitabı okumuştum. İnsanoğlu dünya ile baş eder ama evindeki bir evladı ile baş edemez. Muhtemelen Erdoğan'da evladı Bilal Erdoğan ve damadı Berat Albayrak'ın bazı istek ve taleplerine karşı sessiz duruyor olabilir.

Eski Başakşehir'in son olarak da İBB başkanı yapılan akabinde Büyükçekmece'de girdiği ilçe belediye başkanlık seçimini kaybeden Av.Mevlüt Uysal'neden Halk Bank Yönetim Kurulu Üyesi yapıldı ?

Bana gelen bilgilerde Mevlüt Uysal'ın Bilal Erdoğan ile beraber TÜGVA,TÜRGEV 'de ortak çalışmaları olduğu yönünde.

Bundan dolayı da hem İBB başkanı olurken hem de şu an Halk Bank yönetim kurulu üyesi olurken Bilal Erdoğan 'ın istek ve taleplerinin etkili olduğu ile alakalı çok sayıda emare var.

Birisi bana söylesin Mevlüt Uysal hangi bilgisine göre Halk Bank yönetim kurulu üyesi oluyor ?

Bu adam tam manası ile KALP Kırma makinası bir zattır. Ben bunu Başakşehir Belediye başkanı iken tanırım.

Başakşehir Güvercintepe Mahallesinde Engelli evladım var bizim sokağı yap diyen adama elinde televiyon kumandası ile oynayıp lubali şekilde gel seni evlendirelim diyen bir zattır...Eski Mahalle muhtarı olan İbrahim Dinç ile buraya ikimiz fazlayız ya sen ben diyen adamdır.

AK PARTİ bu benzeri gibi gönül yapmak yerine yıkan zatları el üstünde tutarsa seçmen de aptal ve gerizekalı değil.

Sandığa gittiği zaman bu tür hata ve eksikleri hesaplayarak oyunu ona göre kullanıyor.

Tapuda işlem yapacak 65 yaşındaki kişiden tam teşekkülü Devlet Hastanesinde rapor isteyen sistem Abdulkadir Aksu'yu 75 Yaşında Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı yapıyor neden ?

Vakıfbank genel kurulunda verilen önergeler doğrultusunda eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı yapıldı.

Abdulkadir Aksu 12.10.1944 tarihinde doğmuş Yani şu an 75 Yaşında ...

Abdulkadir Aksu'nun kısa gözgeçmişi

Abdülkadir Aksu, 12 Ekim 1944, Diyarbakır, Türk siyasetçi, eski Türkiye İçişleri Bakanı. Uuzn seneler kaymakamlık ve akabinde bir çok hükümette iç işleri bakanı olarak görev aldı.

Ak Parti içinde etkinliği olduğu gerekçesi ile ve kurulacağı iddia olunan partilerden birisine kendisini dinleyecek vekiller ile geçmemek için ilerleyen yaşına rağmen Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı yapıldığı iddia ediliyor.

Mevlüt Uysal yerine Mehmet Tevfik Göksu veya Murat Aydın İBB başkanı yapılsaydı kesinlikle Mevlüt Uysal'ın en büyük yatırımı en çok oy aldığımız yere yapacağız,bize oy verecek seçmen soyadından belli diyerek seçmenin tepkisini çekmez ve Binali Yıldırım 'da 14 bin oy ile İBB seçimi kaybetmezdi.

Birisi bana Mevlüt Uysal'ın hangi özelliğinden veya bankacılık bilgisinden dolayı neden Halk bank yönetim kurulu üyesi yapıldığını anlatsın...?

Teknoloji sayesinde dünya artık küçük bir köy gibi oldu. Seçmenin artık anında her şeyden haberi var.

Artık tek kanallı TRT yok. Yani halk bir çok yerde bilgi ve belge alma imkanına sahiptir.

Siyasiler artık kapalı kapılar ardında hesap yapamaz. Her şey açık ve şaffat olmak zorunda.

Ak Parti bir an önce ilk kuruluş aşamasında olduğu gibi ya yeniden halkın partisi olacak,yada 2009 dan sonra evrildiği devlet partisi görünümüne uygun hareket ederek DYP, ANAP, DSP vs.vs. gibi tarihteki yerini alacaktır. Çünkü kişiler ve kurumlar doğar,yaşar ve ölür.

Açık ve seçik bir şekilde ifade edeyim Ak Parti'de Kurucu Mahalle Başkanlığı, 13 Ay sonra yapılan ilk ilçe kongresinde Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi, Mart 2004'ten 2007'ye kadar ilçe başkan yardımcısı ve 2007 den 2009 'a kadar da Beylikdüzü ve Kıraç'tan sorumlu il koordinatörü olmuştum.

2009'dan bu güne kadar İstanbul'un 39 ilçesini gezen bir gazeteci yazar olarak Ak Parti'yi dışarıdan bir göz olarak gözetliyorum.

Açık ve seçik bir şekilde ifade etmek isterim ki bir çok grup ve kliklerin kendi küçük hesaplarını Ak Parti'nin ülke için düşündüğü hayallerinin önüne koyduklarını düşünüyorum.

Pelikancıları,Soylucuları vs. vs. artık herkes konuşuyor...

23 Haziran 2019' a sadece 2 hafta kala dostane olarak AK PARTİ'Li yetkililere şunu söylemek isterim.

Kuruluş ayarlarına yakın bir yere gelirseniz 2023 'ü alabilirsiniz.. Aksi halde İmamoğlu'nun İBB yi daha fazla bir fark ile kazanması sonun başlangıcı olabilir.

Ak Parti Sosyal medya ve YouTube de yok gibi... Bu konuda halen eksiğini kapatma imkanı var ama bakalım nasıl bir karar verecekler...

23 Haziran 2019 'da yapılacak olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlık seçiminin İstanbul'a ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.

Anam Zeynep Çetiner başta olmak üzere hastalerde şifa bekleyen bütün hastalarımıza ALLAH'tan acil şifalar dilerim.

İstanbul Times / Hüseyin Çetiner 7 Haziran 2019