Bugün Türkiye kendi özünden gerçek halk için siyaset yapacak adamları çıkaramıyorsa TÜRK SİYASETİ ÇÖKMÜŞTÜR. Hainleri yetiştirip içimize Truva atı gibi sokup bir de kendi elimizle demokrasi oyunu oynayarak en başa koyuyorsak  “KİM KAZANIRSA KAZANSIN HEP SİYONİZM KAZANIYOR.” 

Bugün sağ veya sol partiler ağızlarında eveleyip geveleyip ABDULLAH GÜL`ü tekrardan önümüze sürüyorlarsa “HAİNLERİN SİYASETİNİ EY HALKIM SÜRDÜRECEK MİYİZ?


Bugün DURSUN ÇİÇEK çıkıp ABDULLAH GÜL ismini cumhurbaşkanı adayı olarak 20 milletvekili ile sanki Y- CHP`yi de zan altında bırakmadan önümüze sürmeye çalışması çok traji komik geliyor. NEDEN Mİ?
 

“Taraf Gazetesi`nin yayınladığı ve Genelkurmay tarafından yayınlanan MART 2006 TARİHLİ 73 sayfalık yeni andıç DZ. P.Kur. Albay DURSUN ÇİÇEK tarafından hazırlanarak “TASVİP” için dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı IŞIK KOŞANER`e gönderilmiş. Hazırlanış amacı, ‘KONU’ BAŞLIKLI  BÖLÜMDE YAZILI: “Bu andıç; ABD ve AB`nin kendi amaçlarına uygun olarak yönlendirildiği SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN (STÖ) faaliyetleri hakkında bilgi vermek ve bu kapsamda alınabilecek karşı tedbirler hakkında onay almak maksadıyla hazırlanmıştır.”
 

Tamamı 73 sayfa olan andıcın SOROS`a neredeyse 25 sayfa ayırmasının nedeni ise TÜRKİYE ve KKTC`deki uzantıları. Bu amaçla, dönemin Bakanı olan ABDULLAH GÜL`ün SAROS`la yapmış olduğu görüşmelere de dikkat çekiliyordu. 
 

“ELİN PARASI İLE TÜRKİYE`DE KİMLER GİRMİŞ KİMLER GERDEĞE” sonuçları da ortada fakat bizim konumuz şimdilik bu değil diyerek burada bitirelim. Dursun ÇİÇEK Bey`in bu açıklaması acaba “ISLAK İMZA” ile gündeme gelip iyi bir mücadele ile TÜRK SİYASETİNE girmesi çok enteresan değil mi? 
ABDULLAH GÜL EXETER ÜNİVERSİTESİ mezunu, EXETER (OSMANLI`yı yıkan İNGİLİZ AJAN OKULU) T.C`nin 11. Cumhurbaşkanı ABD Diş işleri: GÜL`ü biz yetiştirdik derken;

 

ABD Dış işleri Bakanı`na bağlı EĞİTİM ve Kültürel İşler Bürosu` nun İnternet sitesinde, Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL, AMERİKAN DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI bursu ile yetiştirilmiş dünya liderleri arasında gösterilmiştir. Mesala TONY BLAİR, HAMİD KARZAİ, MOHAMMED YUNUS RUTH SİMMONS, JAVİER SOLANO, JOHN UPDİKE, RİTA DOVE, WERNER HERZOG ve GİSCARD D`ESTAİNG de sayabiliriz. 
 

Sitede, “SÜRDÜRÜLEBİLİR AĞ OLUŞTURMA” başlığı altında “AMERİKAN DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI, ESKİ VE YENİ MEZUNLARININ, KÜRESEL TOPLUMUN OLUŞUMU YOLUNDAKİ ÇABALARI İÇİN DAİMA DESTEK SUNUYOR” denilmektedir.  Çok imrendim yahu bizim niye böyle bir sistemimiz yok değil mi? Adamlar hiçbir şeyi tesadüf yapmıyorlar. Bütün başkanlar aynı tornadan çıkıp tek bir yere hizmet ediyorlar. Ne güzel memleket “TRUVA ATLARI BİZİ YÖNETİYORMUŞ HABERİMİZ YOK” O zaman onu önerenlerde kim acaba diye “ŞEYTANIN AVUKATLIĞINI” yapmak geliyor içimden de bizde şeytan yok değil mi?
 

Sitede, mezunlar ECA MEZUNU ya da FULLBRİGHT MEZUNU olarak tanıtılıyor. “MİNAREYİ HAZIRLAYAN KILIFINIDA HAZIRLIYOR” değil mi? Acaba RECEP TAYYİP ERDOĞAN BOP EŞ BAŞKANI çocuklarını dışarıda okutanlar “AJAN YETİŞTİRİYOR” derken bunu mu kastediyor acaba? Kendisi ne yapıyor acaba? Söylem doğru da icraattan ne haber? (http://exchanges.state.gov/alumni/prominent-alumni.html) bakabilirsiniz. 


“ECA`nın önde gelen mezunları arasında, AFRİKA, DOĞU ASYA, PASİFİK, AVRUPA, YAKIN DOĞU, ORTAASYA`dan ve batı ülkelerinden 57 devlet ve hükümet başkanı  var.”
 

FULLBRİGHT BURSU ile AMERİKAN DIŞ İŞLERİ BAKANLI SİTESİNDEN 1946`dan beri 155 ülkede 294 bin kişi yetiştirildi. Ha bu arada ALİ BABACAN`da burada okuyanlardan önceden söyleyelim de yakında onu da cumhurbaşkanı adayları arasında görürseniz şaşırmayın. ÖZ TÜRKİYE SEVDALISI VE MİLLİ BİR EĞİTİMDEN

GEÇMİŞ HALKININ MENFAATLERİNİ GÖZ EDEN BİR CUMHURBAŞKANIMIZ OLABİLİR Mİ?
 

BUKADAR FIRILDAĞIN İÇİNDE BİZE DE EKMEK ÇIKAR MI?
 

Yıllardır TÜRKİYE`de operasyon yapıyorlar. Abdullah GÜL aynı okuldan mezunda da çok önemli bir ayrıntıda EXETER ÜNİVERSİTESİ İngiliz Üniversiteleri arasında  “KÜRT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ” olan tek YÜKSEK ÖĞRENİM KURUMUDUR. Çok uzun süredir Üniversite yayınlarında, IRAK`ın kuzeyinden “IRAK KÜRDİSTAN`I” diye söz etmektedir. Hep tesadüf değil mi? Aaaaa maliye bakanı MEHMET ŞİMŞEK de 1993 yılında EXETER ÜNİVERSİTESİNDE eğitim görmüş hepside TÜRKİYE`DE MAŞALLAH ÜST KADEMELERDE GÖREV ALMIŞ. Ne tesadüf değil mi?
 

ABDULLAH GÜL, DURMUŞ YALÇIN VE PROJE olarak yürüyen FETTULLAH GÜLEN ile ilgili olarak İslami hattın denetim sağlayabilme durumu ortadadır. Hatta İslami kesim küsmüş, birçoğu çekilmiştir. Ortada “İKTİDAR OYUNU –TRUVA ATI” oynanmaktadır.
 

ABDULLAH GÜL, EXETER ÜNİVERSİTESİ`nde iki yıl lisansüstü eğitim – öğretim görmüştür. Merkez Bankası Başkanı DURMUŞ YILMAZ, YANDAŞ gazeteci FEHMİ KORU da ABDULLAH GÜL`ün bu üniversitedeki sınıf arkadaşıdır. Basında çıkmasın bu üniversiteden hepsi tesadüf okurlarım sakın şaşırmayın!
 

Hatırlayın REFAH PARTİSİ`nin bölünmesi ve yeni harekette öncü rol oynaması ve BAŞBAKANLIĞA getirilir. Bu dönemde ABD 1 MART TESKERESİNİ BİR OLDU-BİTTİ

İLE GEÇİRMEYE ÇALIŞIR. Anlayacağınız bir handan HÜKÜMET HAZIRLANIR BİR YANDAN TSK HAZIRLANMAKTADIR. Fakat o 3 aylık dönemde AKP LİDERİ ERDOĞAN`ın BAŞBAKANLIĞA geçişi işi bir miktar belirsizliğe sokar. Abdullah GÜL Başbakan yardımcısı ve Dış İşleri Bakanı koltuklarını kabul ederek devrede tutulur.

Ne var ki daha yeni olduklarından ve ABD`nin hızlıca geçirmeye çalıştığı 1 MART TESKERESİ GEÇİRİLEMEZ. Ondan sonra zaten ABD BU TEZKEREYE ENGEL OLANLARI EN BAŞTA TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİ VE BÜTÜN MUHALİFLERİ BERTARAF ETME OPERASYONUNA BAŞLAMIŞTIR. 
 

TRUVA ATLARI YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE VE BÜTÜN GÜÇLERİ İLE GERÇEK TÜRK MİLLİ UNSURLARINI DEVRE DIŞI BIRAKMAYA BAŞLAMIŞTIR. 
5 Kasım 2007`de ABD ve TÜRKİYE yetkilileri “KÜRT AÇILIMI” için ilke kararı verirler. İngiliz kraliçesi`nin hiç gelemediği TÜRKİYE`yi ziyareti ortaya çıkar. Sadece OSMANLI `nın başkenti BURSA`ya gider. 9 HAZİRAN 2008`de ABDULLAH GÜL`e ŞÖVALYE NİŞANI TAKAR. KİM TAKAR MASON TEŞKİLATININ 33. DERECESİ EN YÜKSEK MAKAMI,, BAŞI DA İNGİLİZ KRALİÇESİDİR NOKTA…

 

Bunun sonucunda ABDULLAH GÜL`ü tutana aş olsun. 6 EYLÜL 2008`de ERMENİSTAN`a futbol maçına gider, diplomatik temas başlar. 11 MART 2009`da ABDULLAH GÜL, “İYİ ŞEYLER OLACAK” beyanında bulunur. HAZİRAN 2009`da “ERMENİ AÇILIMI” ilan edilir. Polis Akademisi Çalıştayları başlatılır.

10 EKİM 2009`da İsviçre ZÜRÜH`te ERMENİ AÇILIMI PROTOKOLLERİ imzalanır. “NORŞİN” eski ermeni şehir isimleri vermeler…“güzel şeyler kimlere oluyormuş? Kime sinyal çakmış? Kimin cumhurbaşkanı farkında mısınız? Bizim olmayanları ne güzel “demokrasi adı altında” kulağımıza ve gözümüze üflemişler değil mi?
 

Bu EXETER ÜNİVERSİTESİ`de çok oluyor artık değil mi? Fakat bitmesi! EXETER ÜNİVERSİTESİ`nden Prof. Dr. IAN MARKHAM`ın “SAİD NURSİ`NİN BAŞARISI: HAKİKAT VE HOŞGÖRÜ” başlıklı bir makalesi vardır! Batı`nın SAİD NURSİ`yi siyasi amaçla kullanma projeleri oldukça eskidir. Bu konuda ŞERİF MARDİN`e de bir kitap hazırlatılmıştır nokta.
 

Buda nerden çıktı deme! FETULLAH GÜLEN`in kullanılmasının alt yapısı bu yönde hazırlanmıştır. F. Gülen, daha 1978`de NUR CEMAATİNDEN AYRILIP, kendi bağımsız vaizlerini oluşturacağını, SAİD NURSİ`nin  “PARA İLE İLGİSİ OLMAMA” ilkesini kabul etmediğini bildirdiği halde, o NURCULUK ile ilişkili, hatta NURCULUĞUN BAŞI gibi gösterilmeye devam edilmektedir. Neler oluyor neler değil mi? Kimin eli kimin cebinde! Ver elini “DİNLER ARASI DİALOG”, PAPA`YA GÖRÜŞMLER HERKES VAHTİZ ÇIKARIYOR DEĞİL Mİ? BİZ MÜSLÜMANDIK DEĞİL Mİ? SÖYLEM VE İCRAAT ÇOK UYUMLU DEĞİL Mİ?
 

İslam KONFERANSI ÖRGÜTÜ GENEL SEKRETERİ EKMELETTİN İHSANOĞLU, bende seni bekliyordum nerde kaldın? Y-CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU BİR GÜN UYANMIŞ KİMSEYE SÖYLEMEDEN EKMELETTİN İHSANOĞLU`NU CUMHURBAŞANI ADAYI GÖSTERMİŞ. HALADA YİNE OLSA ONU SEÇERDİM. SÖZÜNÜN ERİ ADAM DEĞİL Mİ? BAK KADERİN İŞİNE Kİ; EKMELETTİN İHSANOĞLU, EXETER ÜNİVERSİİTE`nde doktora sonrası çalışmalar yapmıştır. 
 

Cumhurbaşkanı olmak isteyen vatandaşlar bu üniversiteye başvursun derim. Ben neden cumhurbaşkanı olamadığımı şimdi anladım değil mi? Bu yıllarda ARAP BAHARI İSLAM COĞRAFYALARINDA KAOS yaşatılan, bütün OSMANLI MİRASINI TAHRİP EDİLDİĞİ BİR DÖNEMDE BU TEŞKİLATIN sesi Ekmelettin İHSANOĞLU NEDEN SES ÇIKARMAMIŞTIR SİZCE?
 

Acaba TÜRKİYE`de küçük görevler de olanları incelesek onlarda EXETER ÜNİVERSİTESİNDEN YOLU GEÇMİŞMİDİR ACABA? Örneğin NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI MUSTAFA TUTULMAZ EXETER ÜNİVERSİTESİ`nde kamu yönetimi yüksek lisansı yapmıştır. İstihbarat için en önemli kaynak noktalarının başında nüfus kayıtları gelir. Bu aralar bizim e- devlet üzerinden ve kaybolan nüfus bilgileri ne amaca hizmet ediyor diye düşünmek lazım değil mi?
ABDULLAH GÜL acaba siyasete başlamadan önce nerede staj yaptı dersiniz? İSLAM KALKINMA BANKASINDA uzman olarak çalışıyordu. Bakın size başka kaynak acaba İSLAM KALKINMA BANKASINA daha kimler olabilir? Alın size yeni araştırma sorusu değil mi? TURGUT ÖZAL VE AİLESİ buradan geçmiştir. KİMLER GELDİ

KİMLER GEÇTİ ŞARKISI DİLLERDE DEĞİL Mİ ?
 

Aslında ABDULLAH GÜL, RABITA(SUUDİ ARABİSTAN KRALINA BAĞLI) örgütü tarafından siyasete itilmiştir. Erbakan`a karşı kimler dikilmiştir? Bir taraftan SUUDİLERDEN aldığı destek, diğer taraftan ABD`e, SUUDİLER tarafından telkinlerle TÜRKİYE`DE TSK VE TÜRKİYE CUMHURİYETİNE YAPILAN TÜM İLLEGAL OPERASYONLARA ÇOK RAHAT BİR ŞEKİLDE İMZA ATILMIŞTIR. Aslında ARAPLAR bu işi ERBAKAN ÜZERİNDEN YAPMAK İSTEMİŞLERDİ. FAKAT ERBAKAN BİRAZ MİLLİ ÇIKINCA SUUDİLER PARTİ İÇİ DARBE VE FİNANSAL DESTEKLERLE AKP`yi kurdurdular…


“ELİN KILINCINI, PARASINI KUŞANAN ONUN UŞAĞI OLUR NOKTA”.
 

TÜRKİYE ÖYLE BİR KUMPASA ALINMIŞ Kİ 1960`LARDAN bugüne özellikle DEMOKRAT PARTİ İKTİDARI İLE BAŞALAYAN BU HIZLI SÜREÇ ÖRTÜLÜ OLARAK ABD – İNGİLTERE – SUUDİ ARABİSTAN tarafından gerçekleşen örtülü TRUVA ATI OPERASYONALRIDIR. HOMURTULAR DUYAR GİBİYİM, YA ÖNCESİ! EVET ÖNCESİDE 1938 YILINDA 9: 06 GEÇEDEN SONRA TOPLU İNE İLE KAZAR GİBİ YAVAŞ YAVAŞ VE 1945- 48 – 60 HIZLANAN BİR İVME İLE 1980`DEN SONRA DEMOKRASİ ADI ALTINDA 2000 YILLARINDAN İTİBARENDE İLERİ DEMOKRASİ ile bugünkü “TRUVA ATI SİYASET ÇÖKÜŞÜNE” geldik…
 

Bugün ORTADOĞU`da oluşan kaosu oluşturanlar bizzat AKP HÜKÜMETİ, 11. CUMHURBAŞKANI GÜL, 12. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ve kabinede önce DIŞ İişleri sonra Başbakan olan Ahmet DAVİDOĞLU`nun RABITA DESTEKLİ MALEZYA İSLAM ÜNİVERSİTESİNDE ALTI YIL ÇALIŞMASI TESADÜF DEĞİLDİR.
Bakın size bir anı daha diyelim:

 

“8 EKİM 2009 PERŞEMBE günü saat 12:30`da PARİS PETİT PALAİS adlı güzel sanatlar müzesinde bir konser verilmişti. Bu Fransa`da TÜRK SEZONU kapsamında yürütülen ve TEKFEN VE FEVZİYE OKULLARI VAKFI tarafından desteklenen bir etkinlikti. Daha kötüsü ABDULLAH GÜL Cumhurbaşkanı himayesinde orada TÜRKİYE DEVLETİ`NİN, ANKARA DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI`nın verdiği paralarla; bir takım vakıfların, kuruluşların, TÜRKİYE KÜLTÜR VE SANAT ADAMALRININ katkılarıyla ve herkesin gözü önünde RESLÜLÜMÜZE AĞIR HAKARETLER YAĞDIRDILMIŞTIR.” Bu yazı:
“….Ah gue soit maudit “I`Arabe MOHAMET et son successeur Ali, gue le sol recouvre la Mecgue, gue tombe sens dessous – dessous Medinet al – nabi….”

 

“Ah Arap MUHAMMED`e ve onun halifesi ALİ`e lanet olsun, Mekke`yi toprak örtsün, Nebinin şehri Medine`nin altı üstüne dönsün…” (Fransa`da yaşayan YASEMİN BERKOL`ün Resülümüze yapılan hakareti kaleme aldığı yazıdır.) 
 

Avrupalılar her fırsatta Müslümanlara hakaret ettiğini biliyoruz. Ama bizzat TÜRK KÜLÜR VE SANAT ADAMLARININ YÖNETİMİNDE TÜRK VAKIFLARININ, DIŞ İŞLERİNİN PARASIYLA bu etkinlikler arasındaki hakaretler CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL başta olmak üzere AB`CİLERİN VE AKP`LİLERİN NİHAİ

HEDEFLERİNİN BİR YANSIMASI OLARAK AYAN VE BEYANDIR…
 

SEN BUNU YAPARSAN ELİN OĞLU NE YAPMAZ DEĞİL Mİ?  
 

COLİN POWER / ABDULLAH GÜL GİZLİ MUTABAKATI DİLLERE DESTANDIR. BİZLERE İSE İHANETTİR.
 

MADDE 10. BELEDİYELER ÖZERKLİK: Kamu Reformu yasası ve yeni YEREL YÖNETİMLER YASALARI hızla çıkartılarak ve çıkarılmıştır. TÜRKİYE`DEKİ KÜRT NÜFUSUN YOĞUN OLDUĞU ŞEHİR VE KASABALARIN BELEDİYELERİNİN ÖZERKLEŞMESİ SÜRECİ KARARLI OLARA KYÜRÜTÜLECEK (ARTI AÇIKALMA Y –CHP GÖREVLİ KEMAL KILIÇDAROĞLU`DA BOŞ DURMAZ YENİ TÜZÜK DEDİĞİ ZATEN EŞİT –YURTTAŞLIK ADI ALTINDA EŞ ZAMANLI OLARA KALT YAPI ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR. CHP TABANI VE SEVENLERİ DE GÖZLERİ VE KULAKLARI DUYMAZ BİR ŞEKİLDE ONLARA NEDEN ÇANAK TUTAR ANLAMIŞ DEĞİLİM).
 

MADDE 11: DÖRT YILDA AŞAMALI OALRAK FEDERASYONA GEÇİŞ: Türkiye dört yıl içinde uygulanacak bir planla, üniter devlet yapısını terk ederek federasyona  geçecek;
 

Görüldüğü gibi, “BİRLEŞİK BÜYÜKŞEHİRLER YASASI”, beş AKP`li milletvekilinin fedekarane! Çalışmalarının ürünü değildir. “BİZ BÜYÜK ORTADOĞU VE KUZEY AFRİKA PROJESİ`NİN EŞ-BAŞKANLARINDAN BİRİYİZ” diyenlerin verdiği sözlerin veya “BİZ BOP İÇİNDE GÖREVİMİZİ YAPIYORUZ” söylemiyle “GİZLİ MUTAKABAT”`a imza atanların, küresel çetelerin önlerine koyduğu planın aynen uygulanmasıdır.
 

TÜRKİYE`de ister yerin egemenleştirilmesi, ister eyaletleştirme, ister BAŞKANLIK veya YARI BAŞKANLIK SİSTEMİ deyin, hedef devletin üniter  - ulusal – milli yapısını ortadan kaldırmak için planlanmış oyunun parçalarıdır. Buna hizmet edenlerde ve bilmeyenler de,  oy verenlerde haindir.
 

Bu plan AKP`nin 6. Kongresi`nde dağıtılan 63 sayfalık “YOL HARİTASI”, “MADE İN USA” kaldırım taşlarıyla şekillendirilmiştir. HAÇLI SEFERLERİ DİRİLTİLMİŞ VE SİLAHLARINI KUŞANMIŞ, SINIRLARIMIZDA ÜLKEMİZDE SIZMIŞ, SON VURUŞU SİNSİ SİNSİ AYNI DANTEL GİBİ KENDİ KENDİMİZE YAPTIRIYORLAR NOKTA.
“BÜYÜKŞEHİR YASASI, HABUR, OSLO MUTABAKATININ bir devamıdır.

 

CIA ile bağlantısı bilinen TRUVA ATI Prof. Dr. VAMIK VOLKAN`ın, “KÜRT SORUNUN ÇÖZÜMÜ” konusunda CUMHURBAŞKANI Abdullah GÜL`e sunduğu dosyada yetmiş görüş yer almış ve “ÖZERKLİĞİN TARTIŞMAYA AÇILMASI, YEREL YÖNETİMLERİN GÜÇLENDİRİLMESİ, KATI DEVLET ANLAYIŞININ SON BULMASI, ANA DİLDE EĞİTİM TARTIŞMAYA AÇILMASI VE KÜRTÇE SEÇMELİ DERS OLMALIDIR” denilmiştir. Bir de “MAHALLLE BASKISI” kelimesini de VAMIK VOLKAN biz TÜRK TOPLUMUNA KAZANDIRMIŞTIR. ACABA “MAHALLE BASKISI KİME YAPILIYOR FARKINDA MISINIZ?”.
 

KONU UZUNDA ASKERE YAPILANLAR AKLIMA GELİNCE DURSUN ÇİÇEK BEY SİZDE BUNDA NASİBİNİZİ ALDINIZ DA NE AYAKSINIZ? ADAMLAR HER YERE TRUVA ATI KOYMAYI İHMAL ETMİYOR DİYECEĞİM OLMUYOR, KONDURAMIYORUM, HER YERE MAYIN YERLEŞTİRMİŞLER DİYECEĞİM OLMUYOR, KONDURAMIYORUM DA , EY HALKIM BİZE YAPILANLAR GERÇEK İSE BU YAPILANLAR GERÇEK NEDEN OLMASIN. HEP BİZ Mİ KOMLO, HASTALIKLIYIZ?

BUNLAR ASIL HASTA OLANLAR DEĞİL Mİ?
 

Bu anlattıklarımı bakın 24.07.2009`da ZAMAN`daki FBI KORUMASINDAKİ FETÖ`NÜN MÜRİDİ HÜSEYİN GÜLENCE KÖŞESİNDE ÇOK GÜZEL ANLATMIŞ GÖZÜMÜZÜN İÇİNE SOKA SOKA ANLATMIŞ…
 

“Bir şeyin farkında olmalıyız; üç adam tarih yazıyor: Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL, Sayın Başbakan ERDOĞAN ve Sayın Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ. TÜRKİYE`ninen sancılı döneminde biri devleti, biri hükümeti, biri de AKP Parti`nin vicdanını temsil ediyor. CUMHURİYET TARİHİNDE BÖLYE ÜÇLÜ OLMADI…”
TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARI “BUNLAR KİME TARİH YAZIYORLAR? KİME HİZMET EDİYORLAR? AKLI OLAN ANLAR DEĞİL Mİ? NOKTA…
Daha çok şey var yazacağımda “TARİHİ ONLAR BİZLERDE YALAN HABER YAZIYORUZ DEĞİL Mİ?”

 

BİZİM MÜKÂFATIMIZ CENABI ALLAH`TAN O YÜZDEN SİZDEN BİR ŞEY BEKLEMİYORUM. ÇÜNKÜ GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER, KULAKLARI VAR DUYMAZLAR, GÖNÜLLERİ VAR KİLİTLİ OLMUŞSUNUZ. YAŞAMIYORSUNUZ? YAŞASAYDINIZ VE OKUSAYDINIZ, ANLASAYDINIZ BUNLAR OLMAZDI DEĞİL Mİ?
EY HALKIM ÖNÜMÜZE KONAN HER ÇORBAYI İÇMEK ZORUNDA MIYIZ? ATATÜRK GENÇLERE GÜVENDİ. SİZLER NİYE BİZE GÜVENMİYORSUNUZ?

 

Bunca şeyden sonra BİZ Mİ CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞINA ADAY OLALIMDA..! HEM İŞSİZLER ORDUSUNA ÜYEYİZ HEM DE PARASAL GÜCÜMÜZ YOK BUNLARLA UĞRAŞMAYA BİR DE BİZİ GÖREN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARI NE YAZIK Kİ YOK… ASLINDA BİZE GELENE KADAR NE CEVHERLER VAR İÇİMİZDE DE..!


Sevgi ve saygılarımla… “Umudumu yitirmedim… Her şeye rağmen yaşıyorum buradayım DİMDİK AYAKTAYIM… NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!... ata mirası ulus… Murat Akbaş


Kaynakça:

EMPERYALİZMİN TÜRKİYE AJANDASI – İSMAİL ARLI – TOGAN YAYINCILIK
 

CIA`NIN ÇETECİLERİ – FİGEN ÖZEN – TOGAN YAYINCILIK
 

OSMANLI`DAN CUMHURİYET`E KRİPTO YAHUDİLER VE PAKRADUNİLER – AHMET AKGÜL – TOGAN YIYINCILIK
 

YEŞİL HÜCRELER – HÜSEYİN HAKKI KAHVECİ – TOGAN YAYINCILIK

İstanbul Times / Murat Akbaş